Επίθεση στην Ηρώδου Αττικού καταγγέλει η ακτιβίστρια που είχε πετάξει τη κότα στο Μαξίμου - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Επίθεση στην Ηρώδου Αττικού καταγγέλει η ακτιβίστρια που είχε πετάξει τη κότα στο Μαξίμου

12.04.2016 03:43

Η Αυγή Βουτσινά, που έγινε γνωστή όταν πέταξε μία κότα στο Μέγαρο Μαξίμου, καταγγέλλει μέσω Facebook, ότι όταν περπατούσε στην Ηρώδου Αττικού άτομα της ασφάλειας την χτύπησαν και την έβρισαν. Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι εκδορές στο χέρι της.

«Όταν η διαμαρτυρία γίνεται ποινικό αδίκημα, τότε η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ. Περπατούσα στην, απαγορευμένη πλέον για εμένα λόγω του ότι έχω διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν, ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, κατευθυνόμενη σε ένα καφέ στον κήπο για επαγγελματικούς λόγους, και 4 άτομα της ασφάλειας με άρπαξαν, οι δύο με έβριζαν χυδαία και με έσυραν κυριολεκτικά στο περιπολικό. Χωρίς καμία εξήγηση και χωρίς καμία αφορμή.

 

Με χτύπησαν και μου φέρθηκαν όπως θα έπρεπε να φερόμαστε εμείς στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έχουμε στην εξουσία της χώρας. Λυπάμαι γιατί βλέπω ότι η χυδαιότητά τους δεν έχει τέλος και φοβάμαι ότι είμαι κοντά στο να κατανοήσω κι άλλα πράγματα…ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 2016…!!!!!!» έγραψε και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

 

 

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017