Ενώπιον του εισαγγελέα η Κατερίνα Σαββαΐδου – Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία | Mikrometoxos.gr

Ενώπιον του εισαγγελέα η Κατερίνα Σαββαΐδου – Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία

20.10.2015 10:28
Η κλήση της γενικής γραμματέως Εσόδων αφορά απόφασή της να επανεξετάσει φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ. σε εταιρεία, παρά το γεγονός ότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί
Ενώπιον του εισαγγελέα διαφθοράς, Γιάννη Δραγάτση, βρίσκεται η γενική γραμματέας Εσόδων, Κατερίνα Σαββαίδου, η οποία έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία.
Η κ. Σαββαΐδου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να λάβει γνώση της δικογραφίας. Η γενική γραμματέας εσόδων, την παραίτηση της οποίας έχει ζητήσει η κυβέρνηση, εκλήθη την περασμένη βδομάδα ως ύποπτη για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία από τους εισαγγελείς Γ. Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου.
Η κλήση αυτή ήρθε μια ημέρα μετά την απαγγελία κατηγορίας σε βαθμό πλημμελήματος για την υπόθεση της παράτασης κατά ένα χρόνο καταβολής του 20% επί των διαφημίσεων για τους τηλεοπτικούς σταθμούς από την εισαγγελία Πρωτοδικών.
Η υπόθεση για την οποία κλήθηκε από τους εισαγγελείς διαφθοράς αφορά απόφασή της να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρ’ ότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί και από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017