Εντοπίστηκε ύποπτος για την δολοφονία του 14χρονου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία του 14χρονου,  στο χωριό Γέφυρα της Θσσαλονίκης, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

 

Tελευταίες πληροφοριες αναφέρουν οτι έχει εντοπιστεί ύποπτος, έχει προσαχθεί και οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος κινείται στο φιλικό περιβάλλον του 14χρονου.

Το έγκλημα έγινε με ένα κουζινομάχαιρο, στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι ο δολοφόνος είναι ερασιτέχνης και λειτούργησε παρορμητικά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και του σεξουαλικού κίνητρου.

Ο 14χρονος χθες το βράδυ ήταν στο αναψυκτήριο του χωριού και τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το παιδί χωρίστηκε με τον φίλο του και θα περπατούσε μια απόσταση 500 μέτρων για να φτάσει σπίτι του.

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο νεαρός έφερε ίχνη πάλης στο σώμα του, γεγονός που υποδεικνύει ότι πάλεψε για τη ζωή του.