Ελ Πάσο η Καλλιθέα – Πιστολίδια αστυνομικών με σεσημασμένο κακοποιό – Στο νοσοκομείο ο δράστης | Mikrometoxos.gr

Ελ Πάσο η Καλλιθέα – Πιστολίδια αστυνομικών με σεσημασμένο κακοποιό – Στο νοσοκομείο ο δράστης

06.03.2016 13:03

Σκηνές τρόμου έζησαν όσοι βρίσκονταν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, στην οδό Αγίων Πάντων που συνδέει την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με την Λεωφόρο Συγγρού αστυνομικοί εντόπισαν κλεμμένο ταξί κι ακολούθησαν σκηνές… Φαρ Ουέστ.

Οι αστυνομικοί πλησίασαν για να ελέγξουν το όχημα που είχε κλαπεί λίγες ημέρες νωρίτερα και είχε δοθεί σήμα, αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση του οδηγού. Ο σεσημασμένος κακοποιός ανέπτυξε απότομα ταχύτητα βάζοντας σημάδι τους αστυνομικούς και κατάφερε να χτυπήσει τον έναν.

Ωστόσο, ο άλλος αστυνομικός, κατάφερε να τον αποφύγει και βγάζοντας το περίστροφό του πυροβόλησε τον δράστη και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου βρίσκεται φρουρούμενος, ενώ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε κι ο τραυματίας αστυνομικός.

Πρόκειται για 40χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος είχε συλληφθεί τέσσερις φορές για κλοπές και μία για εμπορία ναρκωτικών, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017