Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ: Παραμένει πτωτική η τάση στο ΧΑ με βραχυχρόνιο στόχο στις 630 μονάδες | Mikrometoxos.gr

Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ: Παραμένει πτωτική η τάση στο ΧΑ με βραχυχρόνιο στόχο στις 630 μονάδες

02.10.2015 16:44
Μια ανοδική αντίδραση ως τις 675 μονάδες εκτιμάται ότι θα αποτελέσει ευκαιρία πωλήσεων – Ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται σε φάση διόρθωσης από το υψηλό των 700 μονάδων.
Η πτωτική κίνηση είναι ήπιας μορφής και αυτό οφείλεται στον χαμηλό όγκο συναλλαγών, διαπιστώνει στο εβδομαδιαίο σχόλιο της η Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ.
Βραχυχρόνια, ο στόχος εντοπίζεται στις 630 μονάδες ενώ μια ανοδική αντίδραση ως τις 675 μονάδες εκτιμάται ότι θα αποτελέσει ευκαιρία πωλήσεων.
Σε κάθε περίπτωση, η κύρια τάση παραμένει πτωτική χωρίς κάποια ένδειξη αντιστροφής.

Και ο FTSE Mid Cap δοκίμασε αποτυχημένα να διασπάσει ανοδικά την πολύ σημαντική περιοχή αντίστασης των 835-850 μονάδων όπου δοκιμάστηκε η κύρια πτωτική τάση.

Από αυτό το επίπεδο ξεκίνησε η διορθωτική κίνηση πριν από δυο εβδομάδες με αποτέλεσμα να δοκιμάζεται ήδη η πρώτη βραχυχρόνια στήριξη στις 800 μονάδες.

ellinoamerikaniki

Ο HEL-10 και ο Δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης εξακολουθούν να διατηρούν τις θετικές αποδόσεις από την αρχή του έτους ενώ ο ΓΔ χάνει 21% περίπου κυρίως λόγω της πλήρους απαξίωσης των τραπεζών.
Η Motor Oil πέρασε αυτή την εβδομάδα στην κορυφή της λίστας με απόδοση 65% από την αρχή του έτους.

Η πορεία των εταιρικών ομολόγων

Embedded image permalink

Η πορεία των ελληνικών μετοχών

Embedded image permalink

www.bankingnews.gr

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017