Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ: Μόνο με αύξηση του όγκου συναλλαγών η διάσπαση των 700 μονάδων - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ: Μόνο με αύξηση του όγκου συναλλαγών η διάσπαση των 700 μονάδων

09.10.2015 13:15
  • Η αντίσταση σε αυτά τα επίπεδα είναι σημαντική και η κύρια τάση παραμένει πτωτική
Ο ΓΔ βρίσκεται αντιμέτωπος με την πρώτη βραχυχρόνια αντίσταση στις 675 μονάδες. Σύμφωνα με την Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ για την ανοδική διάσπαση των 675 μονάδων και πολύ περισσότερο για την διάσπαση των 700 μονάδων θα απαιτηθεί σημαντική αύξηση του όγκου συναλλαγών.
Σε κάθε περίπτωση, η αντίσταση σε αυτά τα επίπεδα είναι σημαντική και η κύρια τάση παραμένει πτωτική.

Και ο FTSE Mid Cap δοκιμάζει και πάλι την πολύ σημαντική περιοχή αντίστασης των 835-850 μονάδων που απέτυχε να διασπάσει ανοδικά στην προηγούμενη προσπάθειά του.

Αναμένουμε σημαντική αντίσταση σε αυτές τις τιμές αλλά μια πιθανή ανοδική διάσπαση θα προκαλέσει αντιστροφή της κύριας τάσης.

Χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις πέρασε και αυτή η εβδομάδα σε επίπεδο επιμέρους δεικτών. Ο HEL-10 και ο Δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης εξακολουθούν να διατηρούν τις θετικές αποδόσεις από την αρχή του έτους ενώ ο ΓΔ και ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης παρουσιάζουν αρνητική απόδοση περίπου 20%.

Η πορεία των ελληνικών επιχειρηματικών ομολόγων
Embedded image permalink

Η πορεία των ελληνικών μετοχών

Embedded image permalink

www.bankingnews.gr

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017