Εκσυγχρονίζοντας το ελληνικό φαρμακείο: Ένας χρόνος Pharmacy2020 - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Εκσυγχρονίζοντας το ελληνικό φαρμακείο: Ένας χρόνος Pharmacy2020

17.09.2015 20:20

Εκσυγχρονίζοντας το ελληνικό φαρμακείο: Ένας χρόνος Pharmacy2020

 

Σεπτέμβριος 2015. Το Pharmacy2020, η εταιρία για την υποστήριξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού φαρμακείου, μετράει ήδη ένα χρόνο ζωής, συνεργαζόμενη με ένα σημαντικό πελατολόγιο στην Αθήνα και την επαρχία.
Το Pharmacy2020 εισήγαγε πρώτο και εφαρμόζει εξατομικευμένα υπηρεσίες retail marketing και business development στο περιβάλλον του φαρμακείου, όπως branding, category management, visual merchandising, in store promotion, social media marketing, private label development, δίνοντας νέα προοπτική και μετατρέποντάς το σε ένα κατάστημα πώλησης προϊόντων υψηλής αξίας για τον καταναλωτή.
Με τον τρόπο αυτό, το ελληνικό φαρμακείο συνδυάζει την επιστημονική συμβουλή με το σύγχρονο μάρκετινγκ και τη λιανική πώληση.
«Η καινοτομία είναι σύμμαχος κάθε φαρμακοποιού. Ένας σύμμαχος πολύτιμος, και όχι ακριβός. Μελετάμε και εντοπίζουμε τις ανάγκες κάθε φαρμακείου χωριστά. Δεύτερη ίδια πρόταση ή συνταγή δεν υπάρχει στο portfolio μας.
Παρέχουμε υπηρεσίες σε φαρμακοποιούς με σύγχρονες αντιλήψεις που επιθυμούν να αποκτήσουν διακριτή ταυτότητα, να λειτουργήσουν με προσωποκεντρική αντίληψη και να ενσωματώσουν στην επιχείρησή τους τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς», δηλώνει σχετικά ο κ. Γιώργος Πακερτζόγλου, ιδρυτής του Pharmacy2020 και σύμβουλος μάρκετινγκ.
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τις υπηρεσίες της στο www.pharmacy2020.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017