Εισήγηση σοκ για νέο “μαχαίρι” στις συντάξεις… | Mikrometoxos.gr

Εισήγηση σοκ για νέο “μαχαίρι” στις συντάξεις…

17.09.2015 22:27

Η “ΑΓΟΡΑ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με τίτλο «Eισήγηση-σοκ για νέο “μαχαίρι” στις συντάξεις» κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Παρασκευή η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η «Επιτροπή Σοφών» για το… ασφαλιστικό προτείνει την ενοποίηση κύριας και επικουρικής σύνταξης, που θα οδηγήσει σε οριζόντιες περικοπές 5%-7%..

Επίσης η «Αγορά» :

  • φέρνει στο φως τις «δέκα εντολές» του Ολλανδού κομισάριου  Μάαρτεν Φερβέι στους υπηρεσιακούς υπουργούς που συνάντησε στην Αθήνα.
    · φιλοξενεί συνέντευξη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, η οποία δηλώνει: «Στο ΠΑΣΟΚ η τρίτη εντολή και όχι στη Χρυσή Αυγή».
    ·        αποκαλύπτει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα βλέπει άρση των capital controls τον Ιανουάριο.

    Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος δηλώνει: «Η κάλπη θα υποδείξει τη διέξοδο για τις συνεργασίες» και του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στην Β΄ Αθήνας, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος τονίζει: «Οι πολίτες επιλέγουν το “όλοι μαζί”, όχι την αλαζονεία».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017