Είναι “εγκληματίες” και συνεχίζουν να απολαμβάνουν προνόμια! Σας αξίζουν γιατί τους ψηφίσατε

Είναι “εγκληματίες” και συνεχίζουν να απολαμβάνουν προνόμια! Σας αξίζουν γιατί τους ψηφίσατε

Κύριοι, μπράβο.

Υπογράψατε ένα ακόμη μνημόνιο. Αυτό του Ελληνικού. Και τώρα πανηγυρίζετε ότι θα φέρει επενδύσεις 7,5 δις. ευρώ και 2,5% στο ΑΕΠ.

Ένα έργο που έπρεπε να έχει ξεκινήσει το 2014, θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Να δούμε σε πόσο λίγο, γιατί μέχρι να βγουν οι άδειες, οι νόμοι, να πάει στο ΣτΕ, να γυρίσει να κάνει βόλτες στην Ελληνική Γραφειοκρατία, ίσως να μην είμαστε όλοι στον κόσμο τούτο.

Όμως, αυτή η μεγάλη επένδυση που θα έδινε 10.000 θέσεις εργασίας και 2,5% του ΑΕΠ είναι ευθύνη των πολιτικών της χώρας που δεν έχει γίνει εδώ και χρόνια.

Και πρέπει κάποια στιγμή να αναζητηθούν ευθύνες. Ναι, να μας πούνε γιατί προτιμούσαν να αυξάνουν ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, να κόβουν συντάξεις, επιδόματα κ.α. και να μην δίνουν ώθηση σε τέτοια έργα.

Το Ελληνικό έπρεπε να είναι τώρα στα τελειώματα.

Ναι, με συνοπτικές διαδικασίες. Όχι με πολλά-πολλά. Πάρ’το, Κάν’το, μη σταματάς, μη ρωτάς. Μόνο πέρνα από το ΙΚΑ, κόλλα ένσημα και από την εφορία να πληρώνεις ΦΠΑ. Δε με νοιάζει αν θα έχει ουρανοξύστη, καζίνο, παραλία, μαρίνα. Κάνε ό,τι θέλεις και πλήρωνε.

Κάποια στιγμή λοιπόν αυτούς τους πολιτικούς που σας αξίζουν γιατί εσείς του φέρατε θα πρέπει να τους φέρετε και στη δικαιοσύνη.

Γιατί θα έπρεπε να αξιοποιούν εκτάσεις και κτίρια που σαπίζουν με κάθε μέσο, αν είναι να γλιτώσουν συντάξεις. Οι φτωχοί, όχι οι βολεμένοι της κάθε ΔΕΚΟ.

XOYLIGKAN

Ο Χούλιγκαν