Είμαστε σίγουρα σε υπερπουλημένη περιοχή ειδικά όσο κάτω από τις 600... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Είμαστε σίγουρα σε υπερπουλημένη περιοχή ειδικά όσο κάτω από τις 600…

11.12.2015 00:47

August levels

Η αντίδραση που εικάσαμε, ήρθε με το 172 να είναι κοντινή μας αντίσταση στην παρούσα. Aλλά μόνο κατοχύρωση θα μπορούσε να δώσει το 175 επίπεδο, που χρειαζόμαστε σε πρώτη φάση για να κατοχυρώσουμε. Αν θέλουμε να ανατρέψουμε την επιθετική τάση…

Το 168 είναι η κοντινή στήριξη που διάσπαση θα μπορούσε να μας δώσει και πάλι το 165. Οι συνεχόμενες αλλαγές σταθμίσεων στον ΓΔ έχουν προβληματίσει και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να μπορέσουμε και πάλι να έχουμε μία καλύτερη εικόνα.

fast f sec

Η προσφορά της Πειρ και προφανώς και της ΕΤΕ σε τιμές ίσως και 40% κάτω από την ΑΜΚ προβληματίζουν μιας και προφανώς funds ομολόγων ρευστοποιούν αναγκαστικά. Η ΑΛΦΑ κατάφερε πρώτη να περάσει πάνω από την ΑΜΚ, ενώ και στην EUROBANK έχει σταματήσει η πίεση σε χαμηλότερα επίπεδα.

Η αγορά πασχίζει να κρατήσει τα επίπεδα μιας και κατοχύρωση τους μπορεί να μας δώσει συνέχιση της κίνησης.

Είμαστε σίγουρα σε υπερπουλημένη περιοχή ειδικά όσο κάτω από τις 600, παρόλα αυτά θα θέλαμε κάποιο σχηματισμό αντιστροφής για να πάρουμε κάποιο αγοραστικό σήμα. Ας είναι και σε υψηλότερα επίπεδα.

ΑΡΑΙΓ , ΣΑΡΑΝΤΗΣ και ΟΤΕ παραμένουν long από τις επιλογές μας.

Intraday position short stop 182

Support: 169, 168 , 165

Resist.: 171, 171, 175, 177

Daily spot market position short s/l 198

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017