ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ - Ο Ολυμπιακός «χτυπά» στο τέλος: Πήρε Ιντέγε και Ερνάνι στο φινάλε - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ – Ο Ολυμπιακός «χτυπά» στο τέλος: Πήρε Ιντέγε και Ερνάνι στο φινάλε

31.08.2015 22:17

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ο Ολυμπιακός «χτύπησε» δις. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ιντέγε Μπράουν και τον Ερνάνι.

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν ότι επήλθε συμφωνία με την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικός αλλά και με τον ίδιο τον Ιντέγε. Μάλιστα, αυτό που δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην επιτυχία αυτή του Ολυμπιακού είναι το γεγονός ότι ο Ιντέγε δεν αποκτήθηκε ως δανεικός με ένα ποσό το οποίο θα έμπαινε ως ρήτρα.

Όπως επισήμαναν οι Πειραιώτες ο Ιντέγε αποτελεί μεταγραφή από την αγγλική ομάδα και μάλιστα με ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπερβαίνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Η μεταγραφή του Ιντέγε θα ανακοινωθεί αύριο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφόρηση από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε συμφωνία και με την Πόρτο για τον Ερνάνι. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, πρόκειται για δανεισμό με τον Ολυμπιακό να έχει το δικαίωμα να κάνει δικό του τον νεαρό άσο με ένα ποσό το καλοκαίρι. Μάλιστα, τονίζεται ότι και αυτός θα είναι την Τρίτη στην Ελλάδα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017