Δολοφονήθηκε η διεθνούς φήμης πιανίστα Νατάλια Στρελτσένκο – Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ την σκότωσε ο σύζυγός της Τζον Μάρτιν

Απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής της διεθνούς φήμης πιανίστα, Νατάλια Στρελτσένκο, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Μάντσεστερ της Βρετανίας.

Natalia--Strelchen_3424180b.jpg
Η 38χρονη καλλιτέχνης που ήταν ρωσικής καταγωγής και είχε πάρει τη νορβηγική υπηκοότητα «άφησε» την τελευταία της πνοή την Κυριακή, εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που είχε στο κεφάλι και στο λαιμό.

Η βρετανική αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε έναν 48χρονο άνδρα, ενώ σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ,πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν.

Η πιανίστρια είχε παίξει σε συναυλιακούς χώρους κύρους, όπως το Wigmore Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Franzosischer Dom του Βερολίνου.

Ο επιθεωρητής Φιλ Ριντ της αστυνομίας του Μάντσεστερ τόνισε ότι οι ερευνητές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα είχε κάνει το ντεμπούτο της σε ηλικία 12 ετών στη συμφωνική ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης.

H Στρελτσένκο αναμενόταν να δώσει συναυλίες τους επόμενους μήνες στη Νορβηγία, στη Γαλλία και στη Βρετανία