«Δική μας ευθύνη τα επεισόδια» λέει η Ντόρτμουντ | Mikrometoxos.gr

«Δική μας ευθύνη τα επεισόδια» λέει η Ντόρτμουντ

02.10.2015 15:15

Τα ανεκτά όρια, θεωρούν πως ξεπέρασαν στη Ντόρτμουντ οι άνθρωποι της ομάδας, με τον γενικό διευθυντή των «Βεστφαλών», Γιόακιμ Βάτσκε, να αναλαμβάνει την ευθύνη, μέσω δηλώσεων του στο επίσημο site της ομάδας.

Οι «Βεστφαλοί» περιμένουν βαριά «καμπάνα» από την UEFA, την οποία ωστόσο θεωρούν δίκαιη, τονίζοντας πως μετά τα γεγονότα στην Τούμπα, θα πρέπει εξετάσουν ενδελεχώς τι ακριβώς συνέβη.

«Ήταν δική μας ευθύνη τα επεισόδια. Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές… Ξεπεράσαμε τα όρια και πρέπει να ξαναδούμε τι ακριβώς συνέβη. Θα τιμωρηθούμε για όσα έγιναν με βαρύ πρόστιμο», τόνισε ο Βάτσκε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το site της Ντόρτμουντ
Φωτοβολίδες άναψαν από τους οπαδούς μας και εκτοξεύθηκαν προς τους Έλληνες φιλάθλους, πριν από μια απόπειρα που έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλλουν προς το μέρος των οπαδών της Ντόρτμουντ μετά το σφύριγμα της λήξης.

Η άσχημη πλευρά του ποδοσφαίρου φάνηκε κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ για το UEFA Europa League, με δυσάρεστες σκηνές να συμβαίνουν και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017