Διάψευση Σ. Κόκκαλη για την υπόθεση Κ. Σαββαΐδου - «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση», ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Διάψευση Σ. Κόκκαλη για την υπόθεση Κ. Σαββαΐδου – «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση», ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του

31.10.2015 02:52
Διάψευση Σ. Κόκκαλη για την υπόθεση Κ. Σαββαΐδου
«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση», ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του
Ανακοίνωση διάψευσης εξέδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης σε δημοσίευμα που τον φέρει αναμεμιγμένο στην υπόθεση με το πρόστιμο της Gennet και την ΓΓΔΕ Κατερίνα Σαββαϊδου.
Οπως αναφέρει ο κ. Κόκκαλης: «Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή….», καθ’ ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ’ όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση.
Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, τόσο εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ’ επανάληψη όσο και κατά του συντάκτη του ως άνω δημοσιεύματος αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο».
  • Ουδέποτε υπήρξαμε μέτοχοι της Gennet λέει η Intracom
Η Intracom Holdings ανακοίνωσε ότι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο κ. Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας Gennet.
Επιπλέον, η εταιρία γνωστοποιεί ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Δημήτρης Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.
Ως εκ τούτου, τονίζει η Intracom, ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία.
  •  H GENNET διαψεύδει τον πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων
Η GENNET με νέα ανακοινωσή της διαψεύδει αυτή τη φορά κατηγορηματικά τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει στην εισαγγελία ο πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης και αναφέρονται στο δημοσίευμα ιστοσελίδας με τίτλο: «Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά της Κατερίνας Σαββαΐδου», ως παντελώς ανυπόστατα και αναληθή.
Σε απάντηση του δημοσιεύματος, η εταιρεία αναφέρει τα εξής:
  • Στο δημοσίευμα αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής σχέσης της εταιρείας μας και ημών προσωπικά με την τέως Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων. Δηλώνουμε υπεύθυνα για πολλοστή φορά και  κατηγορηματικά, ότι η εταιρεία μας ουδέποτε έχει αναπτύξει την οποιαδήποτε επαγγελματική ή άλλου τύπου σχέση με την τέως Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων.
  • Το δημοσίευμα επικαλείται μαρτυρία της υπαλλήλου Ι.Μ., μέσα από την οποία «καταγγέλλεται ότι ο επανέλεγχος διατάχθηκε, χωρίς καν να υποβάλει σχετική αίτηση η εταιρεία μας, αλλά με αίτηση του 2003». Ο επανέλεγχος διατάχθηκε για πρώτη φορά στις 16.01.2014, μετά από σχετική μας Αίτηση βάσει του Νόμου, από τον πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη ο οποίος είχε ζητήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, αναθέτοντάς την με υπογραφή του στην τότε Οικονομική Επιθεώρηση Αθηνών, με στόχο να πραγματοποιηθεί έως τις 30/6/2014 (Αρ. πρωτ.: ΔΕΥ 1011214 ΕΞ 2013/Α’5707/σΚ/Φ.10381). Μετά από λίγους μήνες, η Διεύθυνση αυτή διαλύθηκε, ο κ. Θεοχάρης αποχώρησε και ο Φάκελος επεστράφη στη ΓΓΔΕ. 
  • Επαναλαμβάνουμε και σε αυτό το σημείο, για πολλοστή φορά, ότι ο διαταχθείς επανέλεγχος δρομολογήθηκε νομιμότατα, εξαιτίας του πλήθους των αδιάσειστων ΝΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ στοιχείων που προσκομίστηκαν σε ανακριτές και εισαγγελείς, μετά από συνεχή μας αιτήματα και όχι με βάση το αρχικό μας αίτημα όπως ψευδώς αναφέρεται. Τα εν λόγω στοιχεία αγνοούνταν προκλητικά και κατ’ εξακολούθηση από συγκεκριμένους δημόσιους λειτουργούς.
  • Στην εταιρεία ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΠΕ, άμεσα εμπλεκόμενη εταιρεία στην υπόθεση, ουδέποτε έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα ο οποιοσδήποτε έλεγχος, γεγονός που αποδεικνύεται από τον διαταχθέντα έλεγχο. Τα πεπραγμένα της συγκεκριμένης εταιρείας, ήταν γνωστό στους δημόσιους αυτούς λειτουργούς που τάχα φρόντιζαν για το δημόσιο συμφέρον, ότι επρόκειτο να παραγραφούν στις 31-1

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017