Δημήτρης Παφίλας:Με το Τζόκερ πάει ο Καμμένος τον Τσίπρα στο Πόρτο Ύδρα; | Mikrometoxos.gr

Δημήτρης Παφίλας:Με το Τζόκερ πάει ο Καμμένος τον Τσίπρα στο Πόρτο Ύδρα;

05.05.2016 20:21

Το ότι μας κυβερνά ένα διεφθαρμένο συνοθύλευμα από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το έχουν καταλάβει πρώτα όλοι όσοι τους στήριξαν ανιοδετελώς. Τώρα, όμως, αυτό το συνοθύλευμα μας το λέει κατάμουτρα, σχεδόν ξεδιάντροπα. “Κοιτάξτε όλοι εμείς είμαστε στα σκάφη προστατευμένοι διότι έχουμε και προστάτες;”.

Ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, εσχάτως, συμπεριφέρεται σαν να έχει κερδίσει το τζόκερ ή πρόκειται να το κερδίσει. Το Πάσχα ξεκινά με το πολυτελές σκάφος από την Βουλιαγμένη και έχοντας καλεσμένο τον πρωθυπουργό κατευθύνονται προς το θέρετρο Πόρτο Ύδρα, στις μεζονέτες στα κανάλια.

Εκεί νοικιάζει δυο μεζονέτες, μια για τον ίδιο, και μια για την φρουρά του πληρώνοντας για δυο σαιζόν. Παράλληλα, για να μην φαίνονται οι ίδιοι και οι καλεσμένοι τους μπαίνουν και δίχτυα παραλλαγής, έτσι οι διπλανοί ένοικοι- μερικοί εκ των οποίων είναι και δημοσιογράφοι- δεν μπορούν να δουν κανέναν. Γιατί ο υπουργός Άμυνας κάνει βόλτα τον πρωθυπουργό λες και είναι τουρίστας υψηλών εισοδημάτων; Γιατί το Πόρτο Ύδρα εξασφαλίζει απόλυτη μυστικότητα;

Και εν πάσει περιπτώσει ποιος πληρώνει το μάρμαρο; Αν το πληρώνει ο ίδιος ο Καμμένος στην υγεία του κι ας πάει και με 5 σκάφη. Επειδή, όμως, είναι κομμάτι δύσκολο να συμβαίνει αυτό – θυμηθείτε την μπάντα στην Αμερική – ας δώσει άμεσα εξηγήσεις. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα και ο καθείς είναι γνωστός.

Ας δώσει, λοιπόν εξηγήσεις διότι κάποια στιγμή η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει, για το ποιος πληρώνει τον λογαριασμό. Έστω κι αν αυτοί που πληρώνουν έχουν την ισοπεδωτική δύναμη του θρύλου τους.

http://www.newmoney.gr/blogs/dimitris-pafilas/282971-me-to-tzoker-paei-o-kammenos-ton-tsipra-sto-porto-idra#.Vyr9w8GsI50.facebook

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017