Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών

26.10.2015 21:14

ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΤΗΝ… ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ… ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ;

Αγαπητό Fimotro,

δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με τονΠαναθηναϊκό των τελευταίων ετών. Από χθες το βράδυ η ιδιοκτησία και η διοίκηση για να γλιτώσει το κράξιμο από τους φιλάθλους της ομάδας προσπαθεί να μας πείσει, ότι ενώ δεν έκανε ούτε ευκαιρία χθες στην Τούμπα οΠαναθηναϊκός, και ενώ το ματσάκι θα μπορούσε χαλαρά στο πρώτο ημίχρονο να ήταν 5-0 υπερ του ΠΑΟΚ, έχασε πάλι εξαιτίας της διαιτησίας!
Και μάλιστα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθεί να μας πείσει ότι μετά την… παράγκα του Ολυμπιακούπου αποκαλύπτει ο αστείος Κυριάκος Θωμαίδης, δημιουργήθηκε και η παράγκα τουΠΑΟΚ! Είμαι σίγουρος ότι εάν χάσει και στη Λεωφόρο από την ΑΕΚ θα φταίει και η κιτρινόμαυρη παράγκα!
Και η πλάκα έχει τα όριά της. Κάποια στιγμή το μένος του Παναθηναϊκού κόσμου για την απουσία σοβαρών επενδύσεων σε προπονητή, παίκτες, εγκαταστάσεις κλπ, κλπ θα ξεσπάσει και εναντίον της ιδιοκτησίας. Και τότε δεν πρόκειται να σωθεί κανένας! Mια προσεκτική ματιά στο σημερινό εξώφυλλο της Sportdayελπίζω ότι θα κάνει την ιδιοκτησία και τη διοίκηση να αλλάξουν μυαλά.
Ευχαριστώ…
Δ. Ντόγιας
(Αθήνα)

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017