«Δεν τίθεται θέμα στη σχέση των δύο κυβερνώντων εταίρων»- Γεροβασίλη: Ο κ. Μουζάλας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μας - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Δεν τίθεται θέμα στη σχέση των δύο κυβερνώντων εταίρων»- Γεροβασίλη: Ο κ. Μουζάλας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μας

16.03.2016 14:08

Σε εξέλιξη είναι η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Όλγα Γεροβασίλη.

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο πραγματοποιείται μετά τη συνάντηση που είχαν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μιλώντας για το θέμα με τις δηλώσεις του κ. Μουζάλα η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι ο πρωθυπουργός «κατανοεί και συμμερίζεται την ευαισθησία των ΑΝΕΛ και του ελληνικού λαού για το ονοματολογικό ζήτημα με την ΠΓΔΜ».

Σύμφωνα με την κυρία Γεροβασίλη «η κυβέρνηση παραμένει σταθερή σε σχέση με την ονομασία της γείτονος. Αυτό που αποτελεί προτεραιότητα είναι η επιτυχής έκβαση της αυριανής συνόδου κορυφής».

Αναφερόμενη στις δηλώσεις Καμμένου ότι «δηλώθηκε σαφώς από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ότι δεν τίθεται θέμα στη σχέση των δύο κυβερνώντων εταίρων. Επέμεινε στη μη στήριξη των ΑΝΕΛ στον κ. Μουζάλα χωρίς αυτό να απειλεί να διαρρήξει τη συνοχή της κυβέρνησης».

Συμπλήρωσε για τον κ. Μουζάλα ότι έχει «την πλήρη εμπιστοσύνη μας. Σε μια συγκβέρνηση ορισμένες φορές οι συγκυβερνώντες εκφράζουν τις διαφωνίες τους».

Όσον αφορά για το θέμα των μεταναστών και προσφύγων που πέρασαν από την Ειδομένη στα Σκόπια επέμεινε ότι υπάρχει ένας αριθμός που δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και ούτε έχει γίνει αίτημα επανεισδοχής στην Ελλάδα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017