Δεν «κατεβαίνει» το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές – «Τα οικονομικά μας δεν επιτρέπουν να συμμετάσχουμε με αξιοπιστία».

 Δεν «κατεβαίνει» το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές

Όπως σημειώνει, το ΚΙΔΗΣΟ αγωνίστηκε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα, «απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας». Ο κ. Παπανδρέου υπογραμμίζει πως «Ό,τι κάναμε δικαιώθηκε», ενώ σημειώνει ότι το ΚΙΔΗΣΟ πορεύτηκε πάντα με συνέπεια στις αρχές μας και με αξιοπρέπεια.

Παράλληλα, αναφέρει ότι συγκρούστηκε και συγκρούεται με κατεστημένες αντιλήψεις, πρακτικές και συμφέροντα. «Με κατεστημένα, που όλο και περισσότερο στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, πλήττουν τη Δημοκρατία. Υπονομεύουν τη δημοκρατική έκφραση του πολίτη, καθώς αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στη λειτουργία των ΜΜΕ και τη στήριξη παραγόντων της πολιτικής με αντάλλαγμα να γίνονται υποχείριά τους», σημειώνει και προσθέτει: «Σε ό,τι με αφορά, δεν έγινα και δεν θα γίνω»

Συνεχίζοντας, ευχαριστεί «όλους για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε».

«Δυναμώνοντας το Κίνημά μας, ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη της ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου, προκειμένου να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της χώρας. Ευχαριστώ προσωπικά, κάθε φίλο, κάθε μέλος, κάθε στέλεχος του Κινήματος», καταλήγει ο κ. Παπανδρέου.