Δεν έδωσε απάντηση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - Στη Βουλή οι αποκαλύψεις από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τα 40 εκατ. ευρώ για τα «σαπάκια» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Δεν έδωσε απάντηση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – Στη Βουλή οι αποκαλύψεις από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τα 40 εκατ. ευρώ για τα «σαπάκια»

01.11.2015 08:39
Το ερώτημα έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον υπ. Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο – «Ήταν κυβερνητική επιλογή αυτή η υπογραφή εξοπλιστικού προγράμματος;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Την νέα αποκάλυψη του κυριακάτικου «Πρώτου Θέματος» έφερε στην Βουλή ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος καλώντας τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να απαντήσει εάν έχει συνυπογράψει την εκταμίευση προκαταβολής 40 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση τεσσάρων παλιών αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας σε μια περίοδο που αναζητά ισοδύναμα για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με παρέμβασή του στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είπε: «Είναι συναρμόδιος ο υπουργός Οικονομικών να υπογράφει για εξοπλιστικά και για προκαταβολή 40 εκατ. όπως διαβάζουμε στα δημοσιεύματα; Ρωτώ αν είναι συναρμόδιος να υπογράφει γι αυτά τα σαπάκια. Αν ήταν κυβερνητική επιλογή αυτή η υπογραφή εξοπλιστικού προγράμματος».

——————————————-

T.G.31/10/201522:41

Αποφάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ πρέπει να περνούν από τη βουλή και όχι ν’ αποφασίζει ένας υπουργός αμύνης που κάθε άλλο παρά γνώστης του αντικειμένου είναι. Το “μάρμαρο” καλείται να πληρώσει και πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος, του οποίου βέβαια η οικονομική δυνατότητα έχει εξαντληθεί. Καμένος και Τσίπρας οδηγούν τη χώρα σε μία άνευ προηγουμένου ύφεση, από την οποία δεν πρόκειται, με τις πολιτικές που ακολουθούνται, ν’ ανακάμψει.
Απάντηση
Athens31/10/201522:29

Καλό θα είναι ο κάθε μη ενημερωμένος στα αμυντικά θέματα να μη πετάει αρλούμπες. Αεροπλάνα ναυτικής συνεργασίας , για το ΑΙΓΑΙΟ ,είναι απολύτως απαραίτητα για να έχουμε έρευνα και διάσωση εμείς και όχι οι Τούρκοι. Βέβαια υπήρχαν ευρωπαϊκά,όμως ο Καμένος και ο Τσίπρας ,τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι , δίνουν για αναβάθμιση, 500 εκατομμύρια δολάρια ,αεροπλάνων 40 χρόνων !!! Φυσικά δε θα πάει κανείς φυλακή, όπως όσοι τόλμησαν να αγοράσουν ευρωπαϊκά ή ρωςικά άρματα μάχης (Leopard – BMP1 ), αντιαεροπορικούς πυραύλους S- 300 ( Ρωσία ), κλάσεις ανώτερους από τους Patriot (USA), υποβρύχια type 214 ( τα καλλίτερα του κόσμου – ….έγερναν …γιατί ήταν Γερμανικά !!!- τότε γιατί παίρνει τα ίδια ακριβώς η Τουρκία ρέ γελοίοι ), αμφίβια Hovercraft από την Ουκρανία που ΔΕΝ έχει η Τουρκία ,πυροβόλα των 155 απο την Τσεχία (Suzanna)- όμοιότου δεν υπήρχε μέχρι πρότινος στη Μεσόγειο.Πρέπει να παίρνουμε τα σαπάκια απ τα αποθέματα των ΗΠΑ ,20ετίας και βάλε.Μόνο αμερικανικά αεροπλάνα και άρματα για να έχουν τον πλήρη έλεγχο σε ανταλλακτικά και λογισμικό.

Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ31/10/201522:27

Όταν θέλουν να προωθήσουν κάτι δικό τους, έτσι αποκαλούν τον αντίπαλο…’Σαπάκι’. Μόνο σαπάκι δεν είναι το P3. Το καλύτερο Α/Φ ναυτικής συνεργασίας παγκοσμίως, όταν είναι εξοπλισμένο. Δύναμη και αξιοπιστία μαζί. Πολλές χώρες το έχουν στο οπλοστάσιό τους αν αυτό λέει κάτι. Όμως αυτά δεν νοιάζουν τους πολιτικούς μας. Πρέπει να στηρίξουν τους δικούς τους…

Απάντηση
Φόρτωση περισσότερων σχολίων(6)

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017