Δήμαρχος Μυκόνου: «Ας ελπίσουμε ότι πλέον το αεροδρόμιο θα έχει και χαρτί υγείας» | Mikrometoxos.gr

Δήμαρχος Μυκόνου: «Ας ελπίσουμε ότι πλέον το αεροδρόμιο θα έχει και χαρτί υγείας»

16.12.2015 01:00

Το αεροδρόμιο της Μυκόνου είναι ένα από τα 14 αεροδρόμια που ιδιωτικοποιήθηκαν και ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κουκάς, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”, αναφέρθηκε στις καλύτερες υπηρεσίες που εύχεται να προσφέρει από ‘δω και πέρα στους επιβάτες.

Ο κ.Κουκάς εξέφρασε την άποψη ότι “η διαχείριση του κράτους απέτυχε” και διευκρίνισε ότι καλύτερες υπηρεσίες σημαίνει ότι “θα είναι καθαρό, θα υπάρχει χαρτί υγείας και ο αεροδιάδρομος δεν θα έχει ξαφνικές ζημιές, όπως πέρυσι το καλοκαίρι”.

Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ότι ο νέος φορέας θα κάνει καλύτερο marketing του αεροδρομίου και θα επιλυθούν ζητήματα, όπως η προσθήκη φωτισμού, που θα καταστήσει το αεροδρόμιο προσβάσιμο όλο το 24ωρο, ώστε να μπορούν να αυξηθούν οι πτήσεις.

Σημείωσε, πάντως, ότι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του νησιού ανησυχούν για το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων ειδικά προς Αθήνα, εκφράζοντας την ελπίδα “η κυβέρνηση να έχει βάλει στάνταρντς για να μην γίνεται κατάχρηση στην ευχέρεια της τιμολόγησης”.

“To αεροδρόμιο της Μυκόνου είναι κομβικό και πολύ κρίσιμο για την προαγωγή του ελληνικού τουρισμού, γιατί αποτελεί τη βιτρίνα, αλλά εδώ και χρόνια δεν έχει γίνει καμία συντήρηση, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να παράσχουμε στους επισκέπτες το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσδοκούν”, είπε ο κ.Κουκάς, προσθέτοντας ότι το σύνολο των υπηρεσιών του νησιού αντιμετωπίζει ζητήματα υποστελέχωσης.

Ο Δήμαρχος της Μυκόνου είπε ότι δεν είχε μέχρι στιγμής επαφή με την εταιρεία FRAPORT, καθώς “οι παρατάξεις που εκπροσωπούν την κυβέρνηση το Δημοτικό Συμβούλιο έλεγαν ότι δεν θα υπογραφεί η συμφωνία”, αλλά τώρα που υπογράφηκε η συμφωνία, θα έλθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017