Γ. Παπακωνσταντίνου: Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησαν να «δώσω» τον Βενιζέλο - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Γ. Παπακωνσταντίνου: Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησαν να «δώσω» τον Βενιζέλο

21.04.2016 11:08

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχωρά στο βιβλίο του με τίτλο «Game Over – Η αλήθεια για την κρίση» ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Όπως υποστηρίζει, την περίοδο της της Προανακριτικής Επιτροπής, υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του ζήτησαν ευθέως να τους δώσει στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το απόσπασμα αναφέρει σύμφωνα με «Τα Νέα»:

(…) Τη μακρά περίοδο της λειτουργίας της Προανακριτικής Επιτροπής είχα δύο ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η πρώτη ήταν με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ήθελε να μάθει από εμένα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Τον άκουσα να μου λέει πως – παρότι θεωρούσε ότι οι χειρισμοί μου ήταν λαθεμένοι – δεν πίστευε ότι εγώ είχα νοθεύσει τα στοιχεία. Η δεύτερη ήταν με ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνάντηση μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου. Τους απάντησα πως δεν έμπαινα σε παρόμοιες λογικές συναλλαγών και πως ότι είχα να πω σχετικά θα το έλεγα στη Βουλή.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017