Γιώργος Αμυράς: Τι σκεφτόταν όταν καταδίωκε τους ληστές (ΒΙΝΤΕΟ) - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Γιώργος Αμυράς: Τι σκεφτόταν όταν καταδίωκε τους ληστές (ΒΙΝΤΕΟ)

11.02.2016 14:37

Στην καταδίωξη και στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ληστών πρωταγωνίστησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην αφετηρία των λεωφορείων στην πλατεία Συντάγματος, στην οδό Όθωνος, απέναντι ακριβώς από τη Βουλή.

Όπως περιέγραψε ο Γ. Αμυράς βγαίνοντας από τη Βουλή είδε δύο Άραβες να βγαίνουν τρέχοντας από ένα λεωφορείο που είχε προορισμό το αεροδρόμιο, έχοντας κλέψει προηγουμένως μία βαλίτσα από έναν Ασιάτη τουρίστα, ο οποίος πρόλαβε βγήκε από το λεωφορείο και άρχισε να τους κυνηγά, τους έφτασε, χωρίς όμως να μπορεί να τους πάρει τη βαλίτσα, αφού ήταν ένας εναντίον δύο.

Όταν ο βουλευτής αντιλήφθηκε το συμβάν παρενέβη, πλησίασε τους ληστές και τους πήρε τη βαλίτσα. Εκείνοι πανικοβλήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια.

Οι δύο αλλοδαποί έφυγαν τρέχοντας κατηφορίζοντας την οδό Ερμού. Ο κ. Αμυράς τούς ακολούθησε τρέχοντας από πίσω τους και αφού προηγουμένως είχε ειδοποιήσει την αστυνομία. Αρκετά χαμηλά στην Ερμού, κοντά στην Καπνικαρέα, οι δύο ληστές χάθηκαν ανάμεσα στο πλήθος, ωστόσο ο κ. Αμυράς είχε δώσει την περιγραφή τους στην αστυνομία, με αποτέλεσμα δύο «Ζητάδες» να τους εντοπίσουν μέσα στα στενά. Αφού τους συνέλαβαν, ειδοποίησαν τον κ. Αμυρά ο οποίος στη συνέχεια τους αναγνώρισε.

Όπως είπε ο κ. Αμυράς μιλώντας στον ΑΝΤ1 όταν είδε το περιστατικό «έπεσε να βοηθήσει». Μάλιστα για το κυνήγι είπε «το σκέφτηκα. Λέω αν βγάλουν καμιά καραμπίνα και σε καθαρίσουν…».

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017