ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ – Φοβούνται… καμπάνες στον Παναθηναϊκό | Mikrometoxos.gr

ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ – Φοβούνται… καμπάνες στον Παναθηναϊκό

03.09.2015 04:23

ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ

Φοβούνται… καμπάνες στον Παναθηναϊκό

Αγωνία και προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει η UEFA για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το ματς με την Καμπάλα.

Ο παρατηρητής έχει καταγράψει όλα όσα έλαβαν χώρα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας επικεντρωθεί σε δύο σημεία: στην εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά το ματς, αλλά και στο πανό που αναρτήθηκε από τους οργανωμένους κι αφορούσε και στον Μισέλ Πλατινί.

Σχετικά με το πανό που συνέδεε τον πρόεδρο της UEFA με «στημένα παιχνίδια, διαφθορά, μαύρο χρήμα και ναρκωτικά», είναι κάτι που σίγουρα δεν βοηθά τον Παναθηναϊκό, μιας και είναι πάγια επιθυμία των ανθρώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να μην συνδέεται ο Πλατινί ή οποιοσδήποτε παράγοντάς της με τέτοια θέματα.

Όσο για την εισβολή θεατών στον αγωνιστικό χώρο και την προσέγγιση των παικτών του Παναθηναϊκού, η UEFA είναι αυστηρή με τις εισβολές και την αδυναμία αντιμετώπισης τους από τη γηπεδούχο ομάδα και συνήθως, τις τιμωρεί αυστηρά. Τουλάχιστον, δεν τέθηκε θέμα ασφαλείας των φιλοξενούμενων ή της διαιτητικής τετράδας.

Στο φύλλο αγώνα έχουν καταγραφεί το άναμμα πυρσών, η ρίψη αντικειμένων, η χρήση λέιζερ και ορισμένα υβριστικά συνθήματα.

Στον Παναθηναϊκού έχουν επίγνωση της κατάστασης και περιμένουν την ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή. Η επιβολή υψηλού προστίμου θεωρείται δεδομένη, ενώ, υπάρχει κίνδυνος να επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017