Γιατί ο Ζουγανέλης “επιτέθηκε” στη Νανά Μούσχουρη | Mikrometoxos.gr

Γιατί ο Ζουγανέλης “επιτέθηκε” στη Νανά Μούσχουρη

16.02.2016 00:04

Ξεσήκωσε αντιδράσεις και συζητήσεις η δήλωση της Νανάς Μούσχουρη πως η Ελλάδα έχει ανάγκη τους ξένους και την Ευρώπη και αρκετοί καλλιτέχνες εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους, με κορυφαία την αντίδραση του Γιάννη Ζουγανέλη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης όταν ερωτήθηκε από την κάμερα του “Πρωινού” για την δήλωση της Νανάς Μούσχουρη, ήταν το λιγότερο ξεκάθαρος.

O γνωστός καλλιτέχνης είπε: «Η Νανά η Μούσχουρη; Δεν ντρέπεται λιγάκι η Νανά Μούσχουρη, εμένα αυτή η γυναίκα δεν μου άρεσε ποτέ σαν καλλιτέχνης, δεν μου είπε ποτέ τίποτα…»

Ο «Zouga» συνέχισε τονίζοντας: « Δεν μου είπε ποτέ τίποτα σαν αισθητική, δεν μου είπε ποτέ τίποτα σαν στάση, γιατί εγώ πιστεύω στον Έλληνα που ξέρει να υπερασπιστεί την πατρίδα του. Ήταν ένα ξενόδουλο άτομο, έγινε ευρωβουλευτής για να καρπωθεί η ίδια το όφελος και όχι η πατρίδα.

Δεν έχει να μου πει τίποτα αυτή η γυναίκα. Έχει πει και άλλα αίσχη ότι οι Έλληνες είναι απολίτιστοι. Οι Έλληνες έχουν πρόβλημα πολιτισμού, απολίτιστοι δεν είναι. Η Νάνα Μούσχουρη θα πρέπει να σεβαστεί αυτό που της έχει συμβεί από την ελληνική μουσική καταρχήν και να κοιτάξει να υπερασπιστεί την πατρίδα και όχι τον εαυτό της».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017