Γιαννακόπουλος: «Πολύ μικρή η Ελλάδα για να κρυφτεί ο Καμμένος»

Γιαννακόπουλος: «Πολύ μικρή η Ελλάδα για να κρυφτεί ο Καμμένος»

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε όσα είπε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει στηθεί στα 4 και πως η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτεί.

Πριν λίγες ώρες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατηγόρησε το Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως του έστειλε sms τα οποία μεταξύ άλλων ανέφεραν πως θα έχει ρίξει την Κυβέρνηση μέχρι τα Χριστούγεννα.
Η απάντηση του Γιαννακόπουλου ήταν άμεση, καθώς με δήλωσή του επιτίθεται στον Υπουργό Αμύνης τονίζοντας τα εξής: «Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας από τον εξαιρετικό “πολιτικό”, Πάνο Καμμένο, που χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής για να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να ρίχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό.
Με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, που δυστυχώς πια ούτε τους ανεξάρτητους αλλά ούτε και τους Έλληνες εκπροσωπεί, ταυτιστήκαμε και τον στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής. Πίστεψα κι εγώ όπως χιλιάδες Έλληνες ότι είναι πατριώτης κι όχι ένας ακόμη προδότης.
Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, οδηγώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθιά στην καταστροφή και παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια. Κι αυτό δεν αλλάζει όσο κι όποιον κι αν επιχειρήσει να συκοφαντήσει ο “ηθοποιός” Καμμένος.
Με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Άλλωστε η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτείς. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η οικογένεια Καμμένου και ποια η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ποιος υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων και ποιος δίνει ψωμί εδώ και δεκαετίες σε χιλιάδες οικογένειες. Δυστυχώς για τον Καμμένο, όταν έρθει η ώρα των αποδείξεων θα χρειαστεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Μια ακόμη κωλοτούμπα…
Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για να απελευθερώσω την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα σπιθαμή προς σπιθαμή και καταδικάζουν τις επόμενες γενιές Ελλήνων σε θάνατο. Και δυστυχώς για τον κάθε Καμμένο, όταν πρόκειται για την πατρίδα μου, δεν κάνω πίσω ποτέ. Όσες απειλές δέχτηκα, δέχομαι και θα δεχτώ».
Επίσης από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφορικά με τα μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα τόνιζαν: «που να δείτε και τα sms που έχει ο Γιαννακόπουλος».

Διάβασε περισσότερα στο: Γιαννακόπουλος: «Πολύ μικρή η Ελλάδα για να κρυφτεί ο Καμμένος» | Plus: Πολιτική & Παναθηναϊκός | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Διάβασε περισσότερα στο: Γιαννακόπουλος: «Πολύ μικρή η Ελλάδα για να κρυφτεί ο Καμμένος» | Plus: Πολιτική & Παναθηναϊκός | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook