«Βόμβα» Βγενόπουλου – Καταγγέλλει απόπειρα εκβιασμού και δωροληψίας από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Β. Θάνου | Mikrometoxos.gr

«Βόμβα» Βγενόπουλου – Καταγγέλλει απόπειρα εκβιασμού και δωροληψίας από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Β. Θάνου

11.05.2016 14:13

Συγκλονιστικές είναι οι καταγγελίες του προέδρου της MIG, Ανδρέα Βγενόπουλου κατά τις προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου.  

Ο κ. Βγενόπουλος, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά για δωροληψία δικαστικού, εμπορία επιρροή, απόπειρα εκβίασης, παράβασης καθήκοντος και διάφορων άλλων.

Στις πράξεις φέρεται να εμπλέκεται η Κατερίνα Θάνου, μια επιχειρηματίας φίλη της και ενδεχομένως συγγενικά της πρόσωπα, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

«Υπέβαλα μηνυτήρια αναφορά για δωροληψία δικαστικού, εμπορία επιρροή, απόπειρα εκβίασης, παράβασης καθήκοντος και διάφορων άλλων.  Στις πράξεις φέρεται να εμπλέκεται η Κατερίνα Θάνου, μια επιχειρηματίας φίλη της και ενδεχομένως συγγενικά της πρόσωπα, αποκάλυψε.

Σύμφωνα με τα γεγονότα οι παράνομες πράξεις σχετίζονται με την έκδοση στην Κύπρο στελεχών της MIG και του ελέγχου της Θάνου στην κα Τσατάνη. Αναμένω την αντίδραση της κας Θανου που πιθανότατα θα μου κάνει μηνύσεις, αλλά πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της. «Αν επιχειρηθεί επικοινωνιακή διαχείριση θα με δείτε σύντομα μπροστά σας».

Όσον αφορά την υπόθεση των κκ Μπουλούτα και Φόρου, ο Α, Βγενόπουλος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ποινικό αδίκημα στις κινήσεις των στελεχών της MIG.
Οι κατηγορίες κατά των δυο στελεχών επιφέρουν ποινές 27 χρόνια, ενώ στην Ελλάδα μηδέν, αλλά δεν τηρήθηκε η αρχή της αναλογικότητας, κατήγγειλε.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017