Βιβλίο «βόμβα» κατά της Ζωής από υπάλληλο της Βουλής! | Mikrometoxos.gr

Βιβλίο «βόμβα» κατά της Ζωής από υπάλληλο της Βουλής!

09.01.2016 01:40

www.usay.gr

Την περίοδο που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν πρόεδρος της Βουλής, ένα κορυφαίο -υπηρεσιακό- στέλεχος της εθνικής μας αντιπροσωπίας πέρασε των παθών του τον τάραχο στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντά της. Ξημεροβραδιαζόταν επί μήνες στο γραφείο της, όπου χρειάστηκε να κοιμηθεί πολλά βράδια, υπέστη -όπως έλεγε σε συνομιλητές της- άγριες φραστικές επιθέσεις, γιατί η κυρία Κωνσταντοπούλου θεωρούσε πως το συγκεκριμένο στέλεχος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του, και σε ορισμένες περιπτώσεις την έφερε σε εξαιρετικά δυσχερή θέση απέναντι σε βουλευτές, ακόμα και αντιπροέδρους της Βουλής.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο στέλεχος δεν είχε κρύψει στο παρελθόν ότι ανήκε στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας μάλλον δεν ήταν ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς. Αλλωστε, ανάλογος ήταν ο τρόπος που η πρώην πρόεδρος φερόταν σε όλους σχεδόν τους υπαλλήλους της Βουλής. Αν οι πληροφορίες του «Secret» αληθεύουν, το εν λόγω στέλεχος έχει κρατήσει λεπτομερείς σημειώσεις από τα… μαρτύρια που τράβηξε αυτούς τους μήνες.

Και σκέφτεται πολύ σοβαρά, όταν φτάσει η ώρα της συνταξιοδότησής της -που δεν είναι πολύ μακριά-, να γράψει ένα βιβλίο, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στα «έργα και τις ημέρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την ιδιότητα της προέδρου της Βουλής. Την ιδέα της αυτή την έχει εκμυστηρευτεί σε ελάχιστους, οι οποίοι όχι απλώς την ενθαρρύνουν, αλλά και της παραθέτουν δικά τους περιστατικά στην ολιγόμηνη πορεία τους δίπλα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017