ΒHMAτοδότης: Φλαμπουράρης εν καμίνω… | Mikrometoxos.gr

ΒHMAτοδότης: Φλαμπουράρης εν καμίνω…

18.09.2015 08:36

Φλαμπουράρης εν καμίνω

Φλαμπουράρης εν καμίνω
Σας έχω φρέσκα νέα για την υπόθεση Φλαμπουράρη. Ποιος είναι ο αξιωματικός της Αστυνομίας ο οποίος υπέγραψε μέσα στη ΓΑΔΑ το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη (φωτογραφία);
Η απάντηση είναι εύκολη, αφού ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπογράφει με το όνομά του και με τον βαθμό του, πλην όμως υπάρχει μια μικρολεπτομέρεια. Ο εν λόγω αξιωματικός της Αστυνομίας την ημέρα που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη… Φλώρινα.
Συνεπώς, πώς εμφανίζεται να είναι στη ΓΑΔΑ και να υπογράφει τη στιγμή που το φύλλο πορείας του και η υπηρεσιακή του κατάσταση μαρτυρούν ότι βρισκόταν στην Φλώρινα; Αυτά και άλλα πιπεράτα αναφέρονται σε εμπιστευτικό έγγραφο της ΝΔ έπειτα από έρευνα που έκαναν τα στελέχη της και θέτουν το ερώτημα αν είναι νόμιμη ή όχι η υπογραφή του εν λόγω αστυνομικού.
Αλλωστε για τη ΝΔ, μαθαίνω, η «υπόθεση Φλαμπουράρη» βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα αποδόμησης του ισχυρού πλεονεκτήματος που είχε ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της διαφθοράς.«Εχουμε στρέψει τα βέλη μας στον πιο στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα. Θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε επιχείρημα είχε ως τώρα περί πάλης για τα συμφέροντα και τη διαφθορά» μου έλεγαν τα γαλάζια στελέχη.

Ανέφεραν ακόμη ότι από τη Δευτέρα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, άλλος ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπαίνει στο στόχαστρο για υπόθεση φοροδιαφυγής. Και κάτι ακόμη: μαθαίνω ότι την Τετάρτη γαλάζιοι ορκωτοί λογιστές έκαναν φύλλο και φτερό τα αρχεία της ICAP για να δουν πόσα ήταν τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας Φλαμπουράρη και πόσο τζίρο εμφάνισε.

Ασπροπουκαμισάδες και ασπρογιακάδες

 

Αυτό ακριβώς το ως τώρα εμφανιζόμενο πλεονέκτημα του κ. Τσίπρα έναντι των άλλων πολιτικών αρχηγών περί διαπλοκής και διαφθοράς επιχειρούν, έστω και στο πάρα πέντε των εκλογών, να αποδομήσουν στη ΝΔ. Να σκεφθείτε ότι στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Ομόνοια κάποιος από τους επιτελείς είχε τη φαεινή ιδέα να καλέσει τα μέλη των κομματικών οργανώσεων αλλά και τους ψηφοφόρους να φορούν… οπωσδήποτε ή άσπρα πουκάμισα ή άσπρους γιακάδες στα πουκάμισα. Αυτή η «εντολή»δόθηκε με εσωτερικό έγγραφο προς όλες τις οργανώσεις και, όπως μου εξήγησαν, θέλουν να δείξουν ότι, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που στελέχη του έχουν εμπλακεί σε «γκρίζες»υποθέσεις διαφθοράς, οι γαλάζιοι είναι καθαροί σαν τα κάτασπρα πουκάμισα! Αν κανείς από εσάς διερωτηθεί γιατί η ΝΔ πραγματοποίησε την κεντρική της συγκέντρωση στην Ομόνοια και όχι στο Σύνταγμα, σας πληροφορώ ότι το έκαναν για να δείξουν ότι υπάρχει και άλλος… δρόμος προς την εξουσία.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017