ΒΗΜΑτοδότης: Ο Τσίπρας συναντά Μέρκελ – Η Ραχήλ επιστρέφει στην υπηρεσία της – Η Ζωή σε απομόνωση | Mikrometoxos.gr

ΒΗΜΑτοδότης: Ο Τσίπρας συναντά Μέρκελ – Η Ραχήλ επιστρέφει στην υπηρεσία της – Η Ζωή σε απομόνωση

21.09.2015 06:54
Η Ζωή σε απομόνωση

 

Εκείνο όμως που αρχίζει να προκαλεί ανησυχία είναι ποίος ή ποία θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των εκλογών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Ο κ. Παυλόπουλος θα ήθελε να του ανακοινώσει τα αποτελέσματα ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντ. Μανιτάκης για να μην μπλέξει»και πάλι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Εάν επιμένει η Ζωή να πάει αυτή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (αφού έως ότου εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Βουλής παραμένει τυπικά ΠτΒ), τότε ο κ. Παυλόπουλος θα ζητήσει η επίσκεψή της να γίνει στα… μουλωχτά, χωρίς δηλαδή τηλεοπτική κάλυψη. Και τούτο γιατί, μήπως και δει η Ζωή κάμερες και μικρόφωνα και βγάλει κανένα διάγγελμα.
Ο Τσίπρας συναντά Μέρκελ
Το θέμα ποιος θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Σύνοδο Κορυφής την προσεχή Τετάρτη λύθηκε τελικά την Κυριακή το βράδυ. Ενώ είχε συμφωνηθεί πριν από τις εκλογές να εκπροσωπήσει την χώρα μας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ( οποίος άλλωστε πρώτος είχε ζητήσει Ευρωπαϊκό Συμβούλιο από τις 12 Αυγούστου) ωστόσο αποφασίστηκε να πάει ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Ι. Μουζάλα. Αφού θα ορκιστεί Πρωθυπουργός γιατί να μην πάει αυτός; Ετσι θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με την κυρία Μέρκελ.
Η Ραχήλ επιστρέφει στην υπηρεσία της
Η Ραχήλ Μακρή από τις πλέον στενές φίλες της Ζωής δεν μπαίνει τελικά στη Βουλή, αφού κανείς και καμία από την Λαϊκή Ενότητα έχει εκλεγεί, αλλά δεν την είδα και δυσαρεστημένη: «Τι να κάνω, έτσι θέλησε ο λαός. Θέλησε αυτούς που τους επέβαλαν τα μνημόνια. Ας τους φάνε στη μάπα τώρα», λέει. Τη Δευτέρα η Ραχήλ επιστρέφει στην οργανική της θέση ως απλή υπάλληλος στο ΥΠΕΚΑ.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017