Βερναρδάκης: "Για κανέναν δεν μίλησα ονομαστικά" - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Βερναρδάκης: “Για κανέναν δεν μίλησα ονομαστικά”

02.02.2016 02:54

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης αρνήθηκε ότι έκανε ονομαστική αναφορά στον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη, υποστηρίζοντας ότι έγινε συρραφή άσχετων στιγμών.

Mε παρέμβαση του στον Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει ο αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αφήνοντας ευθέως υπονοούμενα για τον Ολυμπιακό και τον ιδιοκτήτη του, κ. Μαρινάκη.

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/2) πάντως, ο κ. Βερναρδάκης μιλώντας στα parapolitika.gr υποστήριξε ότι έγινε συρραφή άσχετων στιγμών και αρνήθηκε ότι έκανε την οποιαδήποτε ονομαστική αναφορά στον Ολυμπιακό ή τον κ. Μαρινάκη:

“Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ’ αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα.

Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου”.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017