Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το Παλαιό Φάληρο μετά την τραγωδία με τη 15χρονη μαθήτρια

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το Παλαιό Φάληρο μετά την τραγωδία με τη 15χρονη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου που αυτοκτόνησε χθες το μεσημέρι, πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας της.
Οι αιτίες για τις οποίες το νεαρό κορίτσι προχώρησε σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστες, ωστόσο οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες της ζωής της κόβουν την ανάσα. 
Η μαθήτρια φαίνεται ότι το είχε αποφασίσει και εκμυστηρεύτηκε στις συμμαθήτριές της τι σκοπεύει να κάνει, αμέσως μόλις χτύπησε το κουδούνι για το σχόλασμα. Οι συμμαθήτριές της πανικοβλημένες κάλεσαν στο τηλέφωνο τη μητέρα της 15χρονης και της είπαν τι τούς είχε εξομολογηθεί η Αφροδίτη.
Τότε η μητέρα της έφυγε τρέχοντας από τη δουλειά της για να προλάβει το παιδί της από το απονενοημένο διάβημα, ωστόσο μόλις έφτασε στο υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας που διαμένει μαζί με την οικογένεια της, αντίκρισε την κόρη της νεκρή στο έδαφος. 
Η 46χρονη μητέρα δεν άντεξε, έχασε τον κόσμο της και άρχισε να ουρλιάζει. Οι γείτονες ήταν εκείνοι που πήραν την άτυχη γυναίκα για να την μεταφέρουν στο σπίτι, ενώ τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά αργότερα όταν έφτασε στην πολυκατοικία της οδού Ερμού 8 στο Παλαιό Φάληρο, ο 52χρονος πατέρας και ο 22χρονος αδελφός της μαθήτριας που έθεσε τέλος στη ζωή της με τον πιο φρικτό τρόπο. 
Το συμβάν σημειώθηκε στις 16:30 το απόγευμα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής που είναι μία από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές του Παλαιού Φαλήρου.