Α.Λοβερδος -ΠΑΣΟΚ: “Ανίκανοι αδέξιοι και ψεύτες” – Ο μάγος Τσίπρας και ο καραγκιόζης Βαρουφάκης

«Έχουμε τον χειρότερο πρωθυπουργό που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί» δήλωσε οΑ.Λοβέρδος,  μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Ο μάγος με το ραβδάκι υποτίθεται ότι θα έλυνε όλα τα προβλήματα, έλα ντε που δεν τα έλυσε. Και ο καραγκιόζης ο Βαρουφάκης κατέστρεψε τη χώρα πέρυσι και τον έδιωξαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ, χώρισαν οι δρόμοι τους και ξανακάνουν τα ίδια.Είπα εγώ στη Βουλή ότι αν φτάσουμε στο Πάσχα και το Μάιο χωρίς να κλείσει η συμφωνία ζήτω που καήκαμε; Το ‘πα εγώ ή το είπε ο κ.Τσακαλώτος; Ποιος μπορεί να μη φοβάται ατύχημα;» συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος.

Κατηγόρησε, επίσης, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιουργεί «την πλήρη σύγχιση στον κόσμο, δεν δέχεται ότι για 40 χρόνια υπήρχε ακμή. Να τελειώνει αυτή η διανοητική παράλυση που επικρατεί στους πολίτες.

Υποστήριξε, ακόμα, ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για μέτρα 5,4 δισ. ευρώ αλλά ακόμα δεν έχει φέρει στη Βουλή αυτά που δεν έχει συμφωνήσει επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό «μάγειροι του ψέματος» που χρησιμοποίησε στη Βουλή για τα μέλη της κυβέρνησης.

«Χθες ο Κατρούγκαλος δήλωσε και ταξικός αποστάτης. Ζωγραφίζει επί του επικοινωνιακού και βουλιάζει όλα τα άλλα» πρόσθεσε.

«Η χώρα έχει ανθρώπους που την κυβέρνουν με την επιλογή του ελληνικού λαού ανίκανοι αδέξιοι και ψεύτες» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και κατέληξε ότι αν και αυτή η κυβέρνηση «δεν μπορεί να κάνει τίποτα, σε αυτή τη φάση της αξιολόγησης, ωστόσο, οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες».