Αυτό θα είναι το νέο γήπεδο που θα δίνει παραστάσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Κρατούν στα χέρια τους το μέλλον του NBA και του ελληνικού μπάσκετ. Την ίδια στιγμή που η λίγκα δείχνει να της έχει λείψει το Σιάτλ και πιέζει την ομάδα να μετακομίσει εκεί, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμάζονται για να κατασκευάσουν το κατάλληλο γήπεδο για να δίνει εκεί τις παραστάσεις του ο Greek Freak παρέα με Τζαμπάρι Πάρκερ και Κρις Μιντλετον.

Οι Μπακς έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες από τη νέα “Μιλγουόκι Αρένα”. Ενός γηπέδου παγκόσμιας κλάσης, όπου εκτός από αγώνες θα μπάσκετ θα μπορεί να φιλοξενήσει πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις. Μάλιστα, μετά τη λήξη της φετινής σεζόν θα ξεκινήσει η κατασκευή του η οποία θα διαρκέσει κάποιους μήνες.

Το σχέδιο των Μπακς βέβαια είναι να αναμορφωθεί και ολόκληρη η περιοχή και φυσικά να παραμείνει η ομάδα στο Μιλγουόκι, καθώς η διοργανώτρια αρχή του ΝΒΑ πίεζε για την κατασκευή γηπέδου στο Σιάτλ. Ο πολυχώρος θα περιλαμβάνει εμπορικά μαγαζιά, γραφεία, μπουτίκ, εστίατόρια, καφετέριες, ενώ θα αποτελεί προορισμό για όλες τις ηλικίες.

bucks2bucks3bucks4bucks5bucks