Αυτοκίνητο γεμάτο με ναρκωτικά έπεσε πάνω σε αγροτικό μπλόκο και τράκαρε με τρακτέρ | Mikrometoxos.gr

Αυτοκίνητο γεμάτο με ναρκωτικά έπεσε πάνω σε αγροτικό μπλόκο και τράκαρε με τρακτέρ

19.02.2016 21:30

Ποιο βαπόρι τώρα, όταν υπάρχουν και τα αυτοκίνητα που αφήνουν… χαρμάνια, κατά την περίφραση του γνωστού τραγουδιού, καθώς ο 25χρονος Αλβανός που μετέφερε πέντε κιλά χασίας φρόντισε να μην μείνει απαρατήρητος προκαλώντας ερωτήματα. Ο νεαρός διακινητής όχι μόνο δεν είχε σχεδιάσει προσεκτικά την διαδρομή με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αγροτικό μπλόκο στο Κεφαλόβρυσο, αλλά “φρόντισε” να τον πάρουν όλοι χαμπάρι όταν τράκαρε με δυο τρακτέρ αποκαλύπτοντας το παράνομο εμπόρευμά του.
Ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου κι έτσι δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν… αποκοιμήθηκε στο τιμόνι ή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου που βρίσκονταν ήδη στην περιοχή λόγω του μπλόκου, διαπίστωσαν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν φρέναρε παρ’ όλο που το μπλόκο ήταν από μακριά ορατό, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα με τα δύο σταθμευμένα τρακτέρ.

Στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών τα οποία μετέφερε με κατεύθυνση προς το Μεσολόγγι κι έτσι ο 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» για να του πάρουν κατάθεση, ώστε να εξακριβώσουν την προέλευση και τον τελικό προορισμό των ναρκωτικών.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017