Αυτή είναι η περιουσία της Μενεγάκη που δέσμευσε ο πραγματογνώμονας - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αυτή είναι η περιουσία της Μενεγάκη που δέσμευσε ο πραγματογνώμονας

29.12.2015 21:14

 

Η Ελένη Μενεγάκη, με το που γύρισε από τις παραμυθένιες εξωτικές της διακοπές, με τα παιδιά της και τον Ματέο, την περίμενε μια έκπληξη.

 

Ο δικαστής όρισε πραγματογνώμονα για την περιουσία – θησαυρό που απέκτησε από κοινού με τον Γιάννη Λάτσιο. Αυτο μας λέει ότι ο πόλεμος Ελένης – Γιάννη θα συνεχιστεί και το 2016, μόνο που τώρα η αφετηρία είναι μηδενική, με τον Λάτσιο να εχει πετύχει μια απίστευτη νίκη, βάζοντας την παρουσιάστρια στα σχοινιά κυριολεκτικά.

Ο πραγματογνώμονας μεταφράζεται με έναν απλό και κατανοητό τρόπο… Απο σημερα η λαμπερή παρουσιάστρια δεν εχει απολύτως τίποτα στην ιδιοκτησία της μέχρι το δικαστήριο να αποφανθεί για το μοίρασμα της περιουσίας και μεχρι ο πραγματογνώμονας να βγάλει το πόρισμα του…

Σε παλιά της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη είχε προκαλέσει όποιον ενδιαφέρεται να ανοίξει τη φορολογική δήλωσή της για να αποκαλύψει την πραγματική της ακίνητη περιουσία.

Το youweekly.gr με αποκλειστικές πληροφορίες, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τα περιουσιακά στοιχεία της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε ακόμη: Όλη η αμύθητη περιουσία της Ελένης Μενεγάκη σε δικαστικό πραγματογνώμονα. Τι συμβαίνει;

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του , έχει στην κατοχή της τα εξής:

1) Ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο Ελληνικό 105,59 τ.μ. μαζί με αποθήκη στο υπόγειο. Ήταν το σπίτι που έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο.

2) Εξοχικό στη Χαλκιδική στον Δήμο Κασσάνδρας συνολικής έκτασης 60 τ.μ.

3) Μία διώροφη κατοικία στην Κηφισιά συνολικής επιφάνειας 185 τ.μ. όπου υπάρχει στο υπόγειο αποθήκη 65 τ.μ. και θέση στάθμευσης αυτοκινήτων 41 τ.μ.

4) Ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στη θέση Βουρκωτή στην Κάρυστο, 121 τ.μ.

5) Το 75% της μεζονέτας στα Μελίσσια (το υπόλοιπο 25% το έχει ο Γιάννης Λάτσιος και ήταν ένα από τα βασικά σημεία τριβής τους στην δικαστική τους διαμάχη), έκτασης 478,63 τ.μ.

6) Ένα αγροτεμάχιο στη θέση Ρηγανιά στην Κορώνεια Βοιωτίας έκτασης 7.554,28 τ.μ.

7) Ένα αγροτεμάχιο πάλι στη θέση Ρηγανιά στην Κορώνεια Βοιωτίας έκτασης 3.000 τ.μ.

8) Τέσσερα αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ. μέτρων στην Κάρυστο.

youweekly.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017