Αυτή είναι η απίστευτη περιουσία της Rihanna | Mikrometoxos.gr

Αυτή είναι η απίστευτη περιουσία της Rihanna

22.02.2016 21:30

Έχει μάθε να προκαλεί με κάθε τρόπο. Έχει γίνει θέμα συζήτησης για πολλά. Είναι όμως μια σταρ με τα όλα της. Ξέρει να ξεσηκώνει τόσο κόντρες όσο και συναισθήματα. Το κορίτσι όμως είχε και γενέθλια. Συγκεκριμένα η σουπερ στρ Rihanna έγινε 28 ετών και έχει εξασφαλίσει μια άνετη ζωή..

Η Robyn Rihanna Fenty, η τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, έχει σίγουρα πολλούς λόγους για να γιορτάζει. Και αυτό γιατί η περιουσία της Rihanna ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια δολάρια – συμπεριλαμβανομένων των 26 εκατομμυρίων δολαρίων που κέρδισε το 2015.

Η Def Jam Records κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της Rihanna «Music of the Sun» το 2005. Πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα και κέρδισε 1 εκατομμύριο δολ, σύμφωνα με το TheRichest.com. Το επόμενο έτος, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της, «A Girl Like Me», το οποίο πούλησε 3 εκατομμύρια αντίτυπα και της απέφερε 4 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως.

Αν υπολογισθούν και τα κέρδη της από τις διαφημίσεις όλα αυτά τα χρόνια, τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και την εξέλιξή της μέσα στο 2016, η περιουσία της Rihanna είναι πιθανό να αυξηθεί ακόμη περισσότερο από 160 εκατομμύρια δολάρια.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017