Αστυνομικός σε Τόσκα: Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες; Το περιστατικό συνέβη σε αιφνιδιαστική επίσκεψη σε αστυνομικό τμήμα!!

Η σκηνή που ακολουθεί συνέβη σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας θέλησε να κάνει αιφνιδιαστική επιθεώρηση.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο υπουργός πήγε εκεί χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, χωρίς συνοδεία, με το δικό του αυτοκίνητο. Μπαίνει μέσα στο τμήμα χωρίς κανείς να τον σταματήσει ή να του δώσει σημασία.

Κατευθύνθηκε στο γραφείο του διοικητή, όπου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν αστυφύλακα που έτυχε να περνά από εκεί. Τον βλέπει ο αστυφύλακας, έτσι να περιφέρεται στον όροφο, με ένα παλιομοδίτικο σακάκι χωρίς γραβάτα και του λέει: «Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;».

Ο υπουργός δεν πίστευε στα μάτια του, σημειώνει ο «Βηματοδότης». Κοιτάζει αυστηρά τον αστυφύλακα και του λέει: «Είμαι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ανοίγει η πόρτα και βγαίνουν ο διοικητής και ο υποδιοικητής: «Κύριε υπουργέ μου, τι θα θέλατε;» του είπαν σχεδόν με μια φωνή.