Αρση ασυλίας Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας | Mikrometoxos.gr

Αρση ασυλίας Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

09.06.2016 00:17

Την άρση της ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, προκειμένου να ελεγχθεί για πολεοδομική παράβαση στην οποία φέρεται να υπέπεσε κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του στο Δήμο Σφακίων.

Η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε επίσης να αρθεί η ασυλία και ενός ακόμη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Χρήστου Μπγιάλα, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση εξύβρισης και τόνισε ότι επιθυμεί και ο ίδιος την άρση της ασυλίας του για να επιλυθεί το ζήτημα στη δικαιοσύνη.

Παράλληλα,όμως, προς άρση της ασυλίας του οδεύει όμως και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση που έκανε η επιτροπή Δεοντολογίας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Μίχος εγκαλείται γιατί κατέθεσε στη Βουλή ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

Ωστόσο, η εισήγηση της επιτροπής ήταν αντίθεση όσον αφορά στην άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, για μια υπόθεση που σχετίζεται με τη θητεία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017