Αυτή τη φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα (με το αξέχαστο πλέον VIDEO με τον Κλίντον) πήρε μαζί της στν Νέα Υόρκη και ένα στρατό από Ελληνες δημοσιογράφος-ένα Aγγελοπουλικό Κράτος τους ISIS.
Φυσικά όλοι οι υπόλοιποι την βρίζουν-συμβαίνει στις καλύτερες οικογένειες.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες προσκεκλημένοι της Αγγελοπούλου στην Νέα Υόρκη είναι οι Παύλος Τσίμας, Θέμος Αναστασιάδης, Αντώνης Σρόιτερ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Αντώνης Παπαγιαννίδης, συντάκτης του Protagon
Oπως αποκαλύπτει το Newpost.gr το αυτοβιογραφικό βιβλίο της και η παγκόσμια καμπάνια του, η συμμετοχή με το αζημίωτο σε διεθνή ιδρύματα είναι τα οχήματα που επιστρατεύει η Γιάννα Αγγελοπούλου, ώστε να έχει λόγο στην πολιτική ζωή τουτόπου. 
 
Με δημόσιες σχέσεις, χορηγίες και υψηλές γνωριμίες, επιχειρεί την αυτοπροβολή της, τη διάδοση της ηγετικής εικόνας που η ίδια έχει χτίσει χρόνια τώρα με κόπο.
 
Μια εικόνα που προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει τη διείσδυση που η ίδια επιθυμεί στην ελληνική κοινωνία και τις πολιτικές εξελίξεις. Οι ειδήσεις που την αφορούν βρίσκουν απήχηση μόνο στις κοσμικές στήλες των περιοδικών, όχι όμως και στον Τύπο με τον τρόπο που η ίδια θέλει. 
 
Στις δημόσιες εμφανίσεις της, όπως αυτή στο ίδρυμα Κλίντον χθες, που μεταδόθηκε ζωντανά από το CNN, εμφανίζεται να μιλάει εξ ονόματος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Για όλα όσα πρέπει να γίνουν, να αλλάξουν… στον τόπο καταγωγής της. Ωστόσο η ίδια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στις κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του κόσμου, όπου διατηρεί σπίτια. ΣτηνΕλλάδα ζει σε μια πολυτελέστατη βίλα σε ακριβό προάστιο και λίγη επαφή έχει με την ελληνική πραγματικότητα. 
 
Καλεί με άνεση επιχειρηματικά σχήματα να επενδύσουν στην Ελλάδα, να εμπιστευθούν την Ελλάδα για να στήσουν τηςεπιχειρήσεις τους, η ίδια όμως μετά την τελευταία της προσπάθεια στον Τύπο, απέχει και επιχειρηματικά από τη χώρα.  
Και η  ίδια πάντως αναλώνεται στο φαίνεσθαι, στα λόγια χάνοντας την ουσία… στις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα και ο λαός της.