Αποφασίζει οριστικά για τελικό την Δευτέρα ο Κοντονής- Πώς σκοπεύει να «απαντήσει» στην απόφαση της ΕΠΟ ο υφυπουργός Αθλητισμού

Τα δεδομένα σε σχέση με την στάση του Υπουργού Αθλητισμού για τον τελικό του Κυπέλλου τα έχετε διαβάσει από χθες στο Gazzetta.gr.

Τα δύο… καυτά σημεία είναι πρώτον ότι ορίστηκε ο τελικός νωρίτερα από το 10ήμερο (σ.σ. για την ακρίβεια το Υπουργείο είχε πει “τουλάχιστον 10 ημέρες”) που ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής και το άλλο το κομμάτι των βοηθών του Τάσου Σιδηρόπουλου και ακόμα και το θέμα του αριθμού των προσκλήσεων. Αυτό που… καίει κυρίως τον Υπουργό Αθλητισμού είναι να οριστεί όλο το… τιμ του Σιδηρόπουλου, δηλαδή οι διεθνείς επόπτες που έχει και στα ευρωπαϊκά ματς, πράγμα για το οποίο λέει και ξαναλέει πως είχε συζητηθεί και συμφωνηθεί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο Κοντονής με τα… ίδια δεδομένα της ΕΠΟ – όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει – είναι αρνητικός. Ωστόσο δεν μπορεί να αναβάλλει επίσημα έναν τελικό “πατώντας” πάνω σε… επόπτες ή προσκλήσεις. Θα πρέπει να υπάρχει μία σαφή και νόμιμη αιτιολογία για να βάλει ένα νέο… stop για το ματς της 15ης Μαϊου. Με τα όσα ξέρουμε έως τώρα ο τελικός παραμένει στον… αέρα.

Ποιό… παραθυράκι υπάρχει; Αυτό της… υποχώρησης του κ. Κοντονή υπό την έννοια πως εάν αναβάλλει και τώρα τον τελικό του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετά το πιθανότερο είναι να μην γίνει ποτέ και να πάμε σε έναν νέο κύκλο επαφών για αποφυγή Grexit και για προσπάθεια να βρεθεί λύση για τα πλέι οφ. Νέο… αλαλούμ δηλαδή. Όλα αυτά δείχνουν πως πάμε σε μία ακόμα… καυτή και πολύ δύσκολη εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Πηγή: gazzetta.gr