ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ – Πολιτική έλξη με την πρώτη ματιά…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Πολιτική έλξη με την πρώτη ματιά

Πραφανώς οι κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα και οι διαπραγματεύσεις στην κόψη του ξυραφιού λειτουργούν σαν αφροδιασιακό για την πολιτική λίμπιντο των εμπλεκομένων. Ο νέος Τσάρος της Οικονομίας μπορεί να ήτο απρόσιτος για τους δημοσιογράφους, η Κωνσταντίνα όμως κατάφερε να βρει το κουμπί του.

 

Άλλωστε η εμπειρία της σαν προϊσταμένη του ιδιαίτερου γραφείου του Αλέξη Τσίπρα τής επέτρεπε να ξεκλειδώνει και τις πιο δύσκολες πόρτες. Εδώ όμως και 5 μήνες που βρέθηκε κοντά στον πρωταγωνιστή των σκληρών διαπραγματεύσεων,δέθηκε τόσο πολύ με την υπόθεση σωτηρίας της πατρίδος και αφοσιώθηκε στον ανώτερο εθνικό σκοπό.

 

Την φωτογραφία δημοσιεύει ο φοβερός Βηματοδότης με το σχόλιο που ακολουθεί:

 

Η Κωνσταντίνα Κιντώνη, στενή συνεργάτις του υπηρεσιακού «τσάρου της Οικονομίας» Γ. Χουλιαράκη, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο λίγα μόλις λεπτά μετά την ορκωμοσία του.

 

Η κυρία Κιντώνη είχε διατελέσει προϊσταμένη του ιδιαίτερου γραφείου του Αλ. Τσίπρα, πλην όμως παραιτήθηκε από τη θέση αυτή εκφράζοντας την έντονη διαφωνία της για το δημοψήφισμα. Μετά την αποπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη από την κυβέρνηση, μετείχε ενεργά στη διαπραγματευτική ομάδα.