Απίστευτο! Κρατούμενος σκότωσε και έθαψε την γυναίκα του μέσα στο κελί του

Ο δράστης της δολοφονίας δεν τήρησε την υπόσχεσή του και ο συνεργός του τα αποκάλυψε όλα στους δεσμοφύλακες

Κρατούμενος σε φυλακή της Βολιβίας σκότωσε και έθαψε μέσα στο κελί του την πρώην γυναίκα του χωρίς κανένας να το αντιληφθεί.AdTech Ad

Ο τρόφιμος σκότωσε την πρώην γυναίκα του η οποία τον είχε επισκεφτεί για να συζητήσουν περιουσιακά θέματα χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό και στην συνέχεια την έθαψε στο δάπεδο του κελιού του.

Ο εισαγγελέας Γκομέρ Παντίγια δήλωσε ότι η δολοφονία δεν θα γινόταν γνωστή εάν δεν πρόδιδε τον δράστη ο συγκρατούμενος και συνεργός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δολοφόνος ζήτησε την βοήθεια του συγκρατούμενού του για να θάψει το πτώμα μέσα στο κελί. Ο συγκρατούμενος δέχθηκε, αλλά ζήτησε 278 δολάρια από τον δολοφόνο για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Ο δράστης της δολοφονίας δεν τήρησε την υπόσχεσή του και ο συνεργός του τα αποκάλυψε όλα στους δεσμοφύλακες, ο οποίοι στην συνέχεια βρήκαν το πτώμα της γυναίκας θαμμένο στο σημείο που τους υπέδειξε.

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/685959/apisteyto-kratoymenos-skotose-kai-ethapse-tin-gynaika-toy-mesa-sto-keli-toy#ixzz45BvcAbxO