Απίστευτο! Ιρακινοί ζητούν από την Εύα Καϊλή να πάει στη χώρα τους για να τους σώσει!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με επίκεντρο το διαδίκυτο στην ευρωβουλευτή της Ελιάς, Εύα Καϊλή.Η ανακοίνωση ότι θα συμμετάσχει στα βραβεία για τους καλύτερους ευρωβουλευτές, έφερε την φωτογραφία της σε ένα μία εκπομπή του Ιράκ με μεγάλη τηλεθέαση.

Η εκπομπή που μεταδίδεται μέσω Ιορδανίας, έχει ένα πολύ μεγάλο fan page στο facebok και ετσι η φωτογραφία της, κοινοποιήθηκε σε ένα μεγάλο κοινό σχεδόν μισού εκατομμυρίου ανθρώπων.

 Υποψήφια για βραβείο ευρωβουλευτών η Εύα Καϊλή

Ο παρουσιαστής σχολίασε κολακευτικά την εξωτερική εμφάνιση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού και κάλεσε το κοινό του να την προσκαλέσει στο Ιράκ! 

Το αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες Ιρακινοί, να κάνουν ντου κυριολεκτικά στο page της Εύας Καιλή και με εκδηλώσεις λατρείας, να την καλούν να πάει στο Ιράκ να τους… σώσει.

 Τι κάνει η όμορφη Εύα στην παραλία της Βραζιλίας;(φωτο)

Πρόκειται για ένα περιστατικό πολύ περίεργο καθώς εκτός του ότι δείχνει πως μπορείς να γίνεις δημοφιλής σε μια εντελώς ξένη χώρα μέσα σε ελάχιστα λεπτά μέσω των social media, είναι και η πρώτη φορά που μία ανατολική χώρα, ζητάει από έναν δυτικό πολιτικό να την σώσει! Μεταξύ μάλιστα των… θαυμαστών της Εύας είναι και μερικοί που στο Ιράκ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

 

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει