Απάντηση στις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη – «Φαιδρή προβοκάτσια» του ΣΥΡΙΖΑ ότι ψηφίσαμε υποψήφιο της ΧΑ, απαντά η ΝΔ | Mikrometoxos.gr

Απάντηση στις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη – «Φαιδρή προβοκάτσια» του ΣΥΡΙΖΑ ότι ψηφίσαμε υποψήφιο της ΧΑ, απαντά η ΝΔ

05.10.2015 07:37

«Τελικά, την κυβερνητική εκπρόσωπο διέψευσε με την απάντησή του ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ν. Βούτσης», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Σφοδρή επίθεση κατά της Όλγας Γεροβασίλη, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία ισχυρίστηκε ότι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, από το συναινετικό προεδρείο.

Η ΝΔ κάνει λόγο για φαιδρή προβοκάτσια της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και σημειώνει ότι η ίδια διαψεύστηκε από την απάντηση που έδωσε ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Είναι γνωστές οι πρακτικές πόλωσης και φανατισμού που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τη φαιδρή προβοκάτσια που πρόβαλε η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τελικά, την κυβερνητική εκπρόσωπο διέψευσε με την απάντησή του ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ν. Βούτσης».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017