Αν και τον είχε στηρίξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Βουλή: Δήλωσε και… απορημένος ο Φλαμπουράρης που συζητούν για το «πόθεν έσχες» του

Ζήτησε να μην γίνεται καμία αναφορά στην Ολομέλεια, αν θέλουμε, όπως είπε, να σταθούμε στο ύψος των αναγκών που περνάει η χώρα

Απορημένος εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, για τις συχνές αναφορές στο πρόσωπό του, από βουλευτές της αντιπολίτευσης, όσον αφορά στα προβληματικά «πόθεν έσχες» δύο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Λαμβάνοντας το λόγο μετά την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, που αναφέρθηκε στην υπόθεση του κ. Φλαμπουράρη, ο τελευταίος ζήτησε να μην γίνεται καμία αναφορά στην Ολομέλεια, αν θέλουμε, όπως είπε, να σταθούμε στο ύψος των αναγκών που περνάει η χώρα.

Ο υπουργός έκανε παρατήρηση μεν στον κ . Βορίδη, αλλά και στον… πρωθυπουργό, ο οποίος στη δική του ομιλία επικεντρώθηκε στο ζήτημα, στηρίζοντας πλήρως τόσο τον κ. Φλαμπουράρη, όσο και τον Γιώργο Σταθάκη, κάνοντας αναφορά και σε στοιχεία.

Ως εκ τούτου, προκαλεί ερωτήματα η τοποθέτηση του κ. Φλαμπουράρη, ο οποίος είπε -σαν να μην άκουσε την ομιλία του πρωθυπουργού- ότι δεν μπορεί να λέγονται επιχειρήματα και πληροφορίες που ελέγχονται, από τη στιγμή που η Επιτροπή πόθεν έσχες δεν έχει καν συνεδριάσει, δεν έχει καν καλέσει, δεν έχει καν βγάλει πόρισμα.

Κάλεσε όλους τους βουλευτές να το συζητήσουν μετά, να σταματήσουν οι συζητήσεις, γιατί είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε αντιπαράθεση, που δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει.

«Με εκπλήσσει πραγματικά που για δεύτερη φορά ακούω από εκπρόσωπο της ΝΔ αναφορά στο πρόσωπό μου» είπε ο υπουργός και συνέχισε: «Μάλιστα, με επιχειρήματα και πληροφορίες που ελέγχονται. Από τη στιγμή που η Επιτροπή πόθεν έσχες δεν έχει καν συνεδριάσει, δεν έχει καν καλέσει, δεν έχει καν βγάλει πόρισμα. Αν θέλουμε η Βουλή να σταθεί στο ύψος των αναγκών που περνάει η χώρα τώρα, αν θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, πρέπει να αφήσουμε ανεπηρέαστες ανεπηρέαστες τις Επιτροπές που εμείς ως Κοινοβούλιο έχουμε ορίσει να προβούν στις αναγκαίες ενέργειες και μετά να το συζητήσουμε. Να σταματήσουν οι συζητήσεις και δεν έχει νόημα να κάνουμε αντιπαράθεση, που δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει».

 

papaki17/10/201500:30Φυσικα και απορει το γεροντι. Σου λεει, απο ποτε άρθηκε η ασυλία των αριστερων και τολματε να με κρινετε?

Απάντηση

Δυτικός Παρατηρητής17/10/201500:07Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού ημισφαιρίου ο εικονιζόμενος ταβερνιάρης πολυεκατομμυριούχος κατασκευαστής που έκοβε δουλειές στον εαυτόν του θα σάπιζε πίσω από τα κάγκελα. Στο Γιουνανιστάν όμως των ερυθρών Χμερ της παραοικονομίας αυτά είναι τα χρηστά ήθη της ταξικής μπουρζουαζίας του 15μέλους και των ινστρουχτόρων… Πιο Ξεφτίλας δε γίνεσαι.

Απάντηση

stam16/10/201523:53θείο, για τα λεφτά σου λένε ποθεν εσχες, οχι για τους φραπέδες.

Απάντηση

αχαχαχαχαχαχα16/10/201523:37φτυστος θειος κουκουβαγιος ειναι!!!!!!!!!!!!!!!! λολ.

Απάντηση