Αντ. Πίκουλας: Οι εμπνευστές της λάσπης και της στοχοποίησης των πάντων παριστάνουν τα θύματα… | Mikrometoxos.gr

Αντ. Πίκουλας: Οι εμπνευστές της λάσπης και της στοχοποίησης των πάντων παριστάνουν τα θύματα…

22.11.2015 02:38

Οι εμπνευστές της λάσπης και της στοχοποίησης των πάντων παριστάνουν τα θύματα…

Αν δεν θυμάται ο κύριος Παπαθεοδώρου, το πρώην αφεντικό του στη στήλη «Πρασινοφρουρός» τον είχε αναφέρει ως τον μόνο και κύριο συντάκτη όλων των επιθέσεων εναντίον των αδελφών Αγγελόπουλων και εμού προσωπικά! Ηταν ο Παπαθεοδώρου που επί χρόνια με στοχοποιούσε μέσα από την πράσινη εφημερίδα που δούλευε και ήταν ο ηθικός αυτουργός των αλλεπάλληλων απειλών εναντίον μου και της οικογένειάς μου, γράφοντας ασύστολα ψεύδη!

Και έρχεται σήμερα ένας… δημοσιογράφος, χωρίς ξεκάθαρους εμφανείς πόρους, και δημιουργεί ένα σάιτ, έναν αθλητικό ιστότοπο πανάκριβο, με κόστος δημοσιογράφων υπέρογκο, σε βαθμό που δεν δικαιολογείται, να μας πει μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι πίσω από τον «ΓΑΥΡΟ» βρίσκονται συνεργάτες του Μαρινάκη ή όποιος τρίτος που νομίζει και καταγγέλλει αβάσιμα πως έχει λόγους να τον μέμφεται και να τον κατηγορεί! Εγώ είμαι εκδότης 20 χρόνια και η διαδρομή μου είναι γνωστή στους πάντες! Να μας πει ο κ. Παπαθεοδώρου πού βρήκε τα λεφτά για να κάνει τέτοιο σάιτ, ποιοι είναι από πίσω του, τι συμφέροντα εξυπηρετεί, τι παιχνίδι παίζει…

Θα πρέπει, λοιπόν, ο κ. Παπαθεοδώρου πρώτα απ’ όλα, κάνοντας την αυτοκριτική του, να συνειδητοποιήσει πόσους και ποιους έχει επί χρόνια στοχοποιήσει λειτουργώντας κατ’ επάγγελμα, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ως όργανο συμφερόντων εναντίον εμού προσωπικά, της οικογένειάς μου, της οικογένειας του Ολυμπιακού και, την ώρα τούτη, του προέδρου και του λαού του Θρύλου!

Θα έρθει, όμως, πολύ σύντομα η στιγμή που ο Παπαθεοδώρου και ο κάθε Παπαθεοδώρου, όλοι αυτοί οι εμπνευστές των δήθεν εγκληματικών οργανώσεων που στην ουσία εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πραγματικών εγκληματικών οργανώσεων, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για όλη αυτή τη λάσπη που έχουν εκτοξεύσει, για όλες τις βρομερές κατηγορίες που έχουν απαγγείλει φορώντας την τήβεννο του δικαστή, για όλο αυτό το κακό που έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για την κατάντια του οποίου είναι συνένοχοι, μαζί με τους πραγματικούς ενόχους.

Που δεν είναι άλλοι από αυτούς που δεν βάζουν φράγκο στις ομάδες τους, που δεν αγοράζουν παίκτες, που δεν επενδύουν στην ποιότητα και τις υποδομές, αλλά προσπαθούν μέσα από τις συκοφαντίες, τις ίντριγκες και τις συνωμοσίες, χρησιμοποιώντας βρόμικους μηχανισμούς του παρακράτους, να γκρεμίσουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή, αποσκοπώντας στα 25 εκατομμύρια του Champions League, που είναι και το κίνητρό τους!

Γιατί μια εγκληματική οργάνωση, μια συμμορία, πρέπει να έχει κίνητρο και πρέπει να έχει το όπλο του εγκλήματος! Το κίνητρο είναι τα λεφτά του Champions League, το όπλο είναι τα πληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης, που εμφανίζουν το άσπρο μαύρο, κάνουν τη βρόμικη προπαγάνδα, αναπαράγουν τις έωλες κατηγορίες, δημιουργούν κλίμα στην κοινή γνώμη και επιδιώκουν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Ας το ξέρουν άπαξ διά παντός, ότι αυτά που ήξεραν τέλειωσαν!

Και απέναντι στη βρομιά θα κυριαρχήσει η αλήθεια! Αυτό τους πονάει, γι’ αυτό αντιδρούν, γι’ αυτό καταθέτουν αγωγές, γι’ αυτό βγαίνουν σε συγκεκριμένα δελτία ειδήσεων συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών! Ελεος!

Ε, όχι και να παριστάνουν τα στοχοποιημένα θύματα όλα αυτά τα αρρωστημένα μυαλά της πιο βρόμικης αθλητικής προπαγάνδας, που παριστάνουν τους προστάτες και τους νταβατζήδες του συστήματος και νομίζουν τώρα, επειδή αισθάνθηκαν την κριτική του Τύπου πάνω τους, πως μπορούν να μας απειλήσουν και να μας εκφοβίσουν! Αυτά αλλού. Εκεί που περνάνε… Καταλάβατε;

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017