Αντεπίθεση Μαξίμου για τα δημοσιεύματα περί παράκαμψης των ελληνικών αρχών από την έκτακτη χρηματοδότηση - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αντεπίθεση Μαξίμου για τα δημοσιεύματα περί παράκαμψης των ελληνικών αρχών από την έκτακτη χρηματοδότηση

02.03.2016 20:22

Κύκλοι του Μαξίμου εξαπέλυσαν επίθεση σε όσους «παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν, μιλώντας για δήθεν παράκαμψη (μόνο!) των ελληνικών αρχών στην παροχή έκτακτης χρηματοδότησης» και σημειώνουν πως  «ευτυχώς για τη χώρα» θα διαψευστούν για άλλη μία φορά.

«Αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν εκ του μη όντος ζήτημα εξόδου της χώρας από την Ζώνη Σένγκεν, αυτοί που κινδύνευσαν με αποκλεισμό από τις ενημερώσεις του ΔΝΤ για παραποίηση δηλώσεων της διευθύντριάς του, αυτοί, σήμερα, παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν» αναφέρουν.

Κάνουν λόγο για συνειδητή αμαύρωση της εικόνας της χώρας «προκειμένου να ικανοποιήσουν το πολιτικό τους μένος κατά της κυβέρνησης» όπως υποστηρίζουν.

Επιπλέον, σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο ότι πρόκειται για την «αφρόκρεμα της ελληνικής ‘ενημέρωσης’».
Τέλος, παραθέτουν το αγγλικό κείμενο με το σχόλιο ότι «επειδή από δημοσιογραφική δεοντολογία μπορεί να μη γνωρίζουν αλλά αγγλικά σίγουρα θα γνωρίζουν».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017