Ανατροπή μετά από πέντε χρόνια στη δολοφονία Πολύζου…

Ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου στη Σιάτιστα Κοζάνης μπαίνει σε νέα, ανατριχιαστική, φάση.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (22/1) συνελήφθησαν στο σπίτι όπου διέμεναν τα τελευταία χρόνια στην Ελευσίνα ο πατριός και η μητέρα του θύματος, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον Πολύζο.

Οι φερόμενοι δράστες ήταν αυτοί που είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του 23χρονου στις 18 Φεβρουαρίου 2011, η μητέρα μάλιστα είχε κάνει έκκληση μέσα από την εκπομπή της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη για να βρεθεί το παιδί της, που τελικά βρέθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2011 από έναν κυνηγό, θαμμένο σε κτήμα του πατριού.

Η δολοφονία φαίνεται ότι έγινε ύστερα από καυγά για τα υπέρογκα δάνεια που είχε πάρει ο νεαρός για λογαριασμό της οικογένειας, ενώ από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, όπως και στην ίδια τη μητέρα του, για να επιβεβαιωθούν έστω και με πολλά χρόνια καθυστέρηση.

Μετά τη σύλληψή τους ο πατριός και η μητέρα του Πολύζου οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Αθηνών, που θα αποφασίσει για τη μεταγωγή τους στον ανακριτή Κοζάνης.