Ανατροπή δεδομένων: Τι έδειξε η νεκροψία του πτώματος που βρέθηκε στην Καλλιθέα! | Mikrometoxos.gr

Ανατροπή δεδομένων: Τι έδειξε η νεκροψία του πτώματος που βρέθηκε στην Καλλιθέα!

19.01.2016 15:40

Πιθανότατα, πρώτα δολοφόνησαν τον 65χρονο συνταξιούχο ναυτικό και μετά τον έβαλαν στον καταψύκτη, όπως εκτιμά η αστυνομία για το πολύκροτο έγκλημα της οδού Ευαγγελιστρίας, στην Καλλιθέα, βασιζόμενη και στα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από ασφυξία, αφού ο δράστης ή οι δράστες είχαν κλείσει το στόμα και τη μύτη του με μονωτική ταινία, ενώ είχαν τοποθετήσει από πάνω και σακούλα. Με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αναμένεται να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι ο θάνατος ήταν μαρτυρικός, φαίνεται ότι ο άτυχος ναυτικός βασανίστηκε τουλάχιστον δύο λεπτά μέχρι να χάσει τη ζωή του.

 Συγκλονιστική αποκάλυψη: Τι βρήκε η ιατροδικαστής στο “κατεψυγμένο” πτώμα του ναυτικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον σκότωσε η 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί, και να τον έβαλε στη συνέχεια στον καταψύκτη.

Αλλωστε, όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, η 45χρονη είναι εύσωμη, ενώ το θύμα ήταν μικροκαμωμένο και θα μπορούσε να τον βάλει μόνη της στον καταψύκτη. Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

 Δολοφονία ναυτικού στην Καλλιθέα- Ποιος βοήθησε τη Βουλγάρα να τον σκοτώσει

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, ενώ υπάρχει «ανοιχτή γραμμή» με την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό της υπηκόου Βουλγαρίας και του 27χρονου γιου από τον πρώτο γάμο της.

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη, ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν μέσα στον καταψύκτη σε εμβρυακή στάση, δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος με πανιά, ενώ υπήρχαν και ίχνη αίματος.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017