Ανακοινώθηκε το ραντεβού του Κοντονή με τους «μεγάλους» | Mikrometoxos.gr

Ανακοινώθηκε το ραντεβού του Κοντονή με τους «μεγάλους»

22.03.2016 13:39

Οριστικοποιήθηκε το ραντεβού του Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την Τρίτη (22/3) έγινε γνωστό ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί με τους Βαγγέλη Μαρινάκη από πλευράς Ολυμπιακού, Δημήτρη Μελισσανίδη από την ΑΕΚ και Ιβάν Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ στις 14.00 της Πέμπτης (24/3) με στόχο, όπως επισημαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση, να συμφωνηθούν «κοινές γραμμές στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, διοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 14:00, συνάντηση των ιδιοκτητών-επενδυτών των μεγάλων ΠΑΕ της Super League.

Μέχρι στιγμής στην πρόταση του κ. Κοντονή έχουν ανταποκριθεί θετικά οι κκ. Β. Μαρινάκης-ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δ. Μελισσανίδης-ΠΑΕ ΑΕΚ και Ιβάν Σαββίδης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος.

Η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί  κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017